LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DS-klub kaprer Wael

| Danmarksserien | 4 kommentarer
DS-klub kaprer Wael
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Ringkøbing - Tarup-Paarup
2. Division Gruppe 1 (24/03)
bet365 2,10 3,40 3,20
NordicBet 2,08 3,40 3,15
Oddset 2,10 3,35 3,15

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Danmarkserie-klubben Ringkøbing har ansat den tidligere Vejle- og Fredericia-træner Nicolai Wael som cheftræner frem til sommeren 2017.

Den tidligere assistent i SønderjyskE og cheftræner i både Vejle og Fredericia Nicolai Wael har efter et halvt år uden job i fodboldens verden nu lavet en aftale om at være cheftræner i Danmarksserien.

Det er vestjyske Ringkøbing, der i sommer rykkede ned fra 2. division, der har lavet en aftale med Wael frem til sommeren 2017.

- Hvis man ser bort fra, at det er Danmarksserien, er der et helt vildt godt setup i klubben. Forleden var der 600 tilskuere til en hjemmekamp og 120 spisende gæster i loungen, selvom holdet ligger halvskidt til. Det siger noget om opbakningen og ambitionerne, så den vej rundt er et meget spændende projekt, siger Wael til bold.dk.

Wael bliver cheftræner på deltid, men han accepterer sin skæbne og glæder sig bare meget til at komme tilbage på sidelinien.

- Jeg er jo fodboldmand, så det er selvfølgelig, det jeg skal. Der har været nogle småting fra 2. division, men jeg har gjort op med mig selv og accepteret, at jeg skal have et arbejde ved siden af fodbolden nu, og den pakke Ringkøbing har lavet tiltaler mig meget.

- Jeg har levet af fodbolden i 20 år, men jeg tror også, det er meget sundt at prøve noget andet og have andre ting end fodbolden at falde tilbage på. Jeg er ikke for fin til at tage et skridt ned og starte i Danmarksserien, men selvfølgelig er ambitionen på sigt at komme tilbage på et højere niveau.

- Vi skal tilbage i divisionerne, ingen tvivl om det. Realistisk set bliver det meget svært i denne sæsonen, men nu jeg en god lang vinterpause at arbejde med tingene i, og så kan vi forhåbentligt samle et slagkraftigt hold og stabilisere tingene, så vi i næste sæson kan være et afgørende hold i rækken, siger Wael.

Wael overtager en trup, der blandt andre tæller et par meget rutinerede navne i den tidligere Esbjerg- og FCM-spiller Kolja Afriyie og den tidligere Esbjerg- og Silkeborg-spiller Simon A. Pedersen.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 19. marts