Luk

DS-træner: Brøndby-kamp bør blive rykket

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (30/11)
Bet25 1,46 4,80 6,40
Oddset 1,45 4,60 7,00
bet365 1,44 4,75 6,50

Brøndbys modstander i Sydbank Pokalen Ledøje-Smørum mener, at det ville være unfair, hvis kampen mellem de to hold ikke bliver rykket frem på grund af restriktioner.

Den 17. november skal Brøndby og Danmarksserie-holdet Ledøje-Smørum efter planen tørne sammen i Sydbank Pokalen. 

Regeringen har dog nedsat forsamlingsforbuddet til ti personer, og det spænder ben for Ledøje-Smørums træning, så de ikke må træne i grupper på mere end ti mand. Derudover har de aflyst alle amatør-kampe de næste fire uger.

Derfor mener Ledøje-Smørums cheftræner, Kim Kjærsgaard, at kampen bør blive rykket frem til et tidspunkt, hvor holdets spillere stadig er i kampform. Det fortæller han til Ritzau. 

- Hvis vi ikke kan få rykket kampen, så synes jeg ikke, vilkårene er fair. Det er ikke sjovt at skulle stille op uden kamptræning. Vi vil gerne have flyttet kampen til denne uge eller næste, hvor holdet stadig har noget kampform tilbage i kroppen, siger Kjærsgaard til Ritzau.

Ifølge Ritzau har Ledøje-Smørum kontaktet DBU for at få kampen flyttet.


Af Johannes Skjøth

7 kommentarer

Peter Nielsen 18:59          
Lyder da rimeligt nok synes jeg, altså at rykke kampen, hvis det på nogen måde kan passes ind i programmet. Problemet handler nok i større omfang om hvor mange hold der er i samme situation som Ledøje-Smørum og som i fald denne kamp bliver flyttet også vil have deres kamp flyttet.
Rundsaven 21:02          
Nej stop nu. Vi skal ikke til at flytte kampe med små ligegyldige klubber som taber alligevel.
Fodboldloven 23:16          
Nej stop nu. Vi skal ikke til at flytte kampe med små ligegyldige klubber som taber alligevel.
Selvfølgelig skal der kigges på dette. Smørum er nok det hold af serieholdene med de den sværeste lodtrækning. De andre har chancer for at gå videre og de spiller altså om 100.000kr. Altså serieholdene. F.eks. må Holstebro gerne træne fordi de pt. er 2. divisionshold (DS da pokalen startede), men ASA, Hedensted og Ledøje-Smørum må ikke fordi de er seriehold på nuværende tidspunkt. Så det er jo en helt urimelig fordel til Holstebro i forhold til at vinde de 100.000kr.

Og derudover så skal Ledøje-Smørum selvfølgelig have en fair chance for at slå BIF.

Ovenstående er selvfølgelig med udgangspunkt i de for mig pt. kendte corona-retningslinjer som bliver opdateret oftere end Mette skifter trusser.
Grunken 23:32          
Først og fremmest vil jeg mene at begge hold fortjener lige meget respekt, ligegyldigt om det er et lille eller stort hold. Ergo er det fuldstændig ligegyldigt hvem der er favoritter fra starten ift den her beslutning.

Jeg synes (som Brøndby fan) også at det ville være fair hvis kampen blev rykket såfremt det er muligt. Dog kan jeg sagtens se pointen i det en "farlig" præcedens at skabe fremadrettet, og alene det argument vejer måske tungt nok til det ikke kan lade sig gøre? Svær beslutning hvad der er det rigtige valg.
VIF57 05:19          
Selvfølgelig skal Ledøje-Smørum behandles ordentligt, så ryk den kamp.
Rundsaven 17:25          
Vi kan ikke blive ved med at flytte kampe og gøre ved. Det kunne lige så være BIF som var ramt. Her mener jeg heller ikke kampen skulle rykkes.
KennethF 11:41          
Vi kan ikke blive ved med at flytte kampe og gøre ved. Det kunne lige så være BIF som var ramt. Her mener jeg heller ikke kampen skulle rykkes
Så du mener simpelthen, der er risiko for, at Brøndby på et tidspunkt får forbud mod at træne og spille kampe, mens landets amatørhold gerne må??
Fredag 27. november
Torsdag 26. november