Luk

Duelund sikrede dansk U21-sejr med to lynmål

| Venskabskampe U21 | 2 kommentarer

Infoboks

Det danske U21-landshold var bagud 0-1 mod Usbekistan søndag eftermiddag - men to mål af Mikkel Duelund i samme minut sikrede en 2-1-sejr.

Det danske U21-landshold spillede lørdag eftermiddag den anden testkamp på træningsturen i Dubai. Denne gang stod de unge drenge over for Usbekistans A-landshold, og det var med flere ændringer i forhold til den sidste kamp mod kinesiske Henan Jianye.

Der var blandt andet blevet plads til HB Køges Andreas Hansen, som vogtede målet kampen igennem - og specielt i første halvleg gjorde han det godt. Der formåede han nemlig at holde nullet.

Faktisk skulle vi helt frem til det 69. minut, før nogen af mandskaberne fik hul på bylden - og det var altså Usbekistan, der bragte sig foran først.

Danmark havde flere fine chancer i løbet af opgøret. Eksempelvis var Robert Skov tæt på en udligning direkte på frispark, men han måtte altså se bolden stryge snert forbi stolpen.

Efter 82 minutter lykkedes det dog i den grad de danske drenge at få bolden smidt i kassen. FC Midtjyllands Mikkel Duelund scorede nemlig to mål i samme minut.

Det første mål kom efter et indlæg fra Robert Skov, som Duelund fik sendt i kassen, og minuttet efter modtog han den på kanten af feltet og bankede bolden i mål til kampens resultat på 2-1.

Dermed blev det til to sejre på turen til Dubai - og det er landstræner Niels Frederiksen nok ikke helt utilfreds med.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober