Luk

Luk

Duncan skrotter landshold: Blevet ydmyget

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Fiorentinas 29-årige Alfred Duncan stopper på det ghanesiske landshold. Det skyldes, at han er blevet ydmyget og ikke har fået en retfærdig chance, fortæller han. 

Den ghanesiske landsholdsspiller Alfred Duncan, der normalt slår sine folder ud i Serie A-klubben Fiorentina har ti landskampe på CV'et. Og han har spillet sin sidste kamp.

I en meddelelse, som Fiorentina har delt på sin hjemmeside, fortæller midtbanespilleren, at han stopper på landsholdet på grund af den diskrimination og ydmygelse, han har oplevet.

- Jeg er ked af det, fordi jeg ville skrive historie med Ghana, men de gav mig aldrig chancen for at bevise mig selv.

- Når du aldrig bliver taget i betragtning, og der ikke er noget, du kan gøre for at ændre situationen, bliver det psykisk belastende. Jeg er blevet ydmyget, diskrimineret og udeladt i årevis, selvom jeg altid har været tilgængelig.

Spilleren sendte også en særlig besked til præsidenten for det ghanesiske fodboldforbund samt trænerne.

- Jeg fortjener ikke alt, hvad de har sat mig igennem, og af denne grund sætter jeg en stopper for en historie, der aldrig rigtig begyndte. Jeg vil have den fred og sindsro, som jeg fortjener, og være i stand til at fortsætte med at spille for Fiorentina, det hold, som jeg værdsætter, og som respekterer mig for den, jeg er.

Duncan har i indeværende sæson spillet 37 kampe for Fiorentina.

 


Af Obaida El-Itr
Lørdag 25. juni