Luk

Dybala og Higuain strålede i sikker Juve-sejr

| Coppa Italia | 5 kommentarer

Infoboks

Juventus - Udinese 4-0
Coppa Italia
16' 1-0 Gonzalo Higuain
26' 2-0 Paulo Dybala
58' 3-0 Paulo Dybala
61' 4-0 Douglas Costa

Paulo Dybala og Gonzalo Higuain viste forrygende takter, da Juventus gik videre med 4-0 mod Udinese i Coppa Italia.

Juventus tog imod Jens Stryger Larsens Udinese onsdag aften, da Allianz Stadium i Torino dannede rammer om Coppa Italia-kvartfinalen mellem de to.

Juventus måtte inden kampen modtage et afbud fra Cristiano Ronaldo, som døjer med bihulebetændelse, men det var alligevel et ganske slagkraftigt hold, som var på banen, hvor Jens Stryger Larsen ikke startede kampen.

Det var han formentlig ganske glad for, for Juventus var i rivende spilhumør og var efter 26 minutter på 2-0.

Først legede Paulo Dybala og Gonzalo Higuain fuldstændig med Udinese-defensiven, og spillede flere et-to'er med hinanden, inden Dybala sendte en høj stikning ind i feltet, hvor Higuain sikkert omsatte til 1-0.

Ti minutter senere var det så Dybala selv, som kom på tavlen, da Federico Bernardeschi blev nedlagt af Udineses keeper i feltet. Dybala tog sig af sparket fra pletten, og så var Juve på 2-0.

I anden halvleg fortsatte Dybala og Higuain samarbejdet, da Higuain førte bolden ind i feltet. Fra midt i feltet lagde han bolden ud til højre, hvor landsmanden kom og tog et par berøringer, inden han med største selvfølgelighed lagde bolden i kassen til 3-0.

Fire minutter senere øgede Douglas Costa fra pletten til 4-0, som også blev kampens resultat.

Jens Stryger Larsen kom på banen lige efter scoringen, og han var med til at holde Udinese-buret rent i resten af kampen.

Med sejren går Juventus videre til kvartfinalerne i Coppa Italia.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar