Luk

Dybala strålede på Ronaldos fridag

| Serie A | 15 kommentarer

Infoboks

Juventus - Brescia 2-0
Serie A
37' 0-0 Florian Aye
39' 1-0 Paulo Dybala
75' 2-0 Juan Cuadrado

Paulo Dybala og Juan Cuadrado scorede målene, da Juventus strøg til tops med en sikker 2-0-sejr over Brescia.

Juventus skulle søndag eftermiddag forsøge at rejse sig mod Brescia, efter at de i sidste uge løb ind i et overraskende nederlag til Verona.

Kampen fik et ekstra pift af, at Juves to konkurrenter i den tætte mesterskabsduel, Lazio og Inter, senere i aften tørner sammen på Stadio Olimpico i Rom.

Brescia havde Jesse Joronen på skadeslisten, så reservemålmand Enrico Alfonso måtte på kassen på Allianz Stadium. Og som om det ikke var slemt nok, fik han efter ti minutter et knæ i hovedet fra Gonzalo Higuain. Alfonso måtte derfor lade sig udskifte med tredjemålmand Lorenzo Andrenacci.

Brescia-defensiven kunne i det mindste glæde sig over ikke at skulle passe på Cristiano Ronaldo, som fik en hel fridag og efterlod angrebsopgaverne til Higuain og Paulo Dybala.

Her var Dybala mest iøjnefaldende, men Juventus måtte vente på føringsmålet indtil det 37. minut, hvor Aaron Ramsey blev nedlagt uden for feltet. Waliseren trak en advarsel til Florian Aye, som lige havde fået en minutter forinden og derfor så rødt.

På vej i omklædningsrummet kunne Aye formentlig høre jubelbrølet fra arenaen, da Dybala knastørt krøllede frisparket ind til 1-0, og så var Juventus ellers i kontrol.

Lige inden pausen kom de uhyre tæt på nummer to, men reserven Andrenacci fik verfet et hovedstødsforsøg fra Daniele Rugani på overliggeren, så Brescia slap med skrækken.

Efter pausen stod der ikke så overraskende Juventus på det hele, og med et kvarter kom det forløsende og afgørende 2-0-mål. Juan Cuadrado og Blaise Matuidi kombinerede, hvilket bragte colombianeren i scoringspositon.

Kort efter bragede Rodrigo Bentancur bolden på ydersiden af stangen. Feel good-stemningen på Allianz blev ikke dårligere af, at Giorgio Chiellini gjorde comeback efter et halvt års skadespause i slutningen af opgøret.

Juventus vandt 2-0 og rykker alene i spids i Serie A inden aftenens storkamp mellem Lazio og Inter.

 


Af Casper Baunsgaard

15 kommentarer

Soccersnap 17:31          
Igen igen, hvilken klasse spiller
OC 17:32          
"Igen, igen"? Han har scoret 6 mål denne sæson.
LionelSchmeichel 18:10          
"Igen, igen"? Han har scoret 6 mål denne sæson. Nu er fodbold mere end bare mål.
OC 18:46          
Indspark:

Bottom line er 6 mål i 22 kampe i Serie A. Du kan pakke det ind alt det du vil, men det er bare ikke særligt imponerende. Især med henblik på, at han spiller for de otte-dobbelte mestre.


@Lionel

Det er ikke som sådan forkert, men jeg går ud fra, at det er det der hentydes til, da Dybala ellers spillede en ret så gennemsnitlig kamp.
Indspark med bolden 18:54          
OC

Bottom line er 6 mål & 8 assist i Serie A (+ div. straffespark/frispark begået imod, som har givet mål) i heraf "kun" 16 starter.

Du kan prøve at pakke det ind alt det du vil, og fred være med det, men det er bare ok imponerende IMO med 12 mål & 11 assists (+ div. straffespark/frispark begået imod, som har givet mål), når man "kun" starter inde i 21 kampe

EDIT: Bevares hvis man ikke synes, det er imponerende, at gå videre i CL -hvordan er det gået med Inter i den turnering?- pt. ligge nr. 1 i Serie A og være i semifinalen i Coppa Italia, især takket være individuelle indsatser af især Dybala & Ronaldo, så fred være med det :-)

Sådan kan man jo vælge, at lade være med at fokusere på det, der gør at kampene blev vundet, og det står dig frit for :-)
OC 19:10          
Var det noget med straffespark/frispark imod, som så giver mål?

Du er fandme et mærkværdigt individ, og spild af tid at indgå i nogen form for samtale med.
Sitet bliver rigere, når den en gang ikke længere skal spilde bandwidth på din tilstedeværelse.
Tirsdag 31. marts