LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dygtige Freiburg satte Yussuf P. og co. til vægs

| Bundesliga | 0 kommentarer
Highlights: Rosenborg sendte Leipzig ud af Europa League med uafgjort
Highlights: Suveræne Salzburg slår Leipzig i Red Bull-derby og avancerer fra gruppen
Dygtige Freiburg satte Yussuf P. og co. til vægs
Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen og co. fik det forkerte ben ud af sengen mod Freiburg, der flot vandt med 3-0 over RB Leipzig i Bundesligaen.

I denne sæson har Freiburg leveret flere gode resultater mod blandt andet Bayern München og Borussia Mönchengladbach, og lørdag skulle der endnu engang vente en sværvægtsmodstander for Der Sport-Club, som tog imod RB Leipzig.
 
Leipzig har endnu engang vist sig at være en bejler til Bundesliga-titlen i denne sæson, hvor Yussuf Poulsen har været en afgørende skikkelse på Ralf Ragnicks mandskab.
 
Poulsen var også at finde fra start i dagens startopstilling for udeholdet, der kom på bagud efter 12 minutters spil.
 
Leipzig-målmand Peter Gulacsi kunne kun halvcleare en afslutning, og inde foran mål stod Nils Petersen klar til sparke sit tredje mål ind i denne sæson, hvilket gav hjemmeholdet en 1-0-føring.
 
Og Freiburg var ikke færdige i første halvleg, for lige før pausefløjt begik Dayot Upamecano klodset straffespark, som Gian-Luca Waldschmidt med første halvlegs sidste spark fik sendt hjemmeholdet på 2-0.
 
Der var derfor lagt op til reaktion fra Leipzigs side i anden halvleg, men i stedet for at få reduceret kom Poulsen og co. yderligere bagud efter 52 minutter, da Mike Frantz flot fandt vej til netmaskerne med sit hovedstød til 3-0.
 
Yussuf Poulsen fik kampen ud lov til at forsøge at bringe udeholdet tilbage i opgøret, men mål skulle det ikke blive til for nogen af udeholdets spillere i dagens opgør, som Freiburg endte med fortjent at vinde med 3-0.
 
Leipzig tabte derfor et skridt i toppen af Bundesligaen, og bliver med de andre Bundesliga-resultater in mente overhalet af Bayern München i Bundesliga-tabellen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj