Luk

Dzeko advarer Mkhitaryan: Anderledes end PL

| International | 0 kommentarer
Dzeko advarer Mkhitaryan: Anderledes end PL
Foto: AS Roma

Infoboks

Bologna - Roma
Serie A (22/09)
bet365 2,87 3,30 2,50
NordicBet 2,80 3,65 2,40
Oddset 2,80 3,60 2,40

Henrikh Mkhitaryan skal vænne sig til en helt ny form for fodbold, men Edin Dzeko håber, at det går hurtigt. Det siger han ifølge Football Italia.

Edin Dzeko og Roma-spillerne fik en ny holdkammerat kort før transferdeadline, da Arsenals Henrikh Mkhitaryan kom til på en lejeaftale.

Det skifte glæder angriberen sig over, og han håber, at den armenske midtbanespiller kan hjælpe holdet med det samme. Det siger Dzeko ifølge Football Italia.

- Jeg er meget glad for, at han er kommet til Roma, og jeg håber, at han kan vise sin kvalitet fra start, siger angriberen.

Edin Dzeko har tidligere spillet hos Manchester City, og han kan derfor sammenligne de to ligaer. Og han advarer Henrikh Mkhitaryan om, at han godt kan forvente noget helt anderledes.

- Serie A er enormt anderledes i forhold til Premier League. I England går det mget hurtigere, mens der i Italien er større fokus på taktik, siger Dzeko, der dog tror på sin nye holdkammerat.

- Men når det er sagt, så tror jeg ikke, at Mkhitaryan får problemer med at vænne sig til Serie A. Os holdkammerater vil hjælpe ham med at falde til, og så håber vi, at han kan hjælpe Roma med at nå vores mål.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september
Torsdag 19. september