Luk

Dzeko-kasse da Inter tog fusen på Fiorentina

| Serie A | 6 kommentarer

Tirsdag var der gang i den italienske Serie A, da Inter skulle på besøg hos Fiorentina, mens Atalanta bød Sassuolo op til dans.

Inter skulle forsøge at bringe sig foran Napoli mod et yderst formstærkt Fiorentina-mandskab.

Det blev bestemt heller ikke en nem opgave for Milano-klubben, der fra kampens start kom under stort pres. 

Fiorentina virkede veloplagte og kombinerede flere gange gennem Inters forsvar. Efter 10 minutters spil havde Dusan Vlahovic en stor chance i feltet, men Samir Handanovic viste reflekser i verdensklasse.

12 minutter senere kom belønningen dog. Riccardo Sottil modtog en gave af en assist fra Nicolas Gonzalez, og så kunne førstnævnte bringe Fiorentina foran til massiv jubel.

Det forblev resultatet frem til halvleg, men efter pausen stemplede Inter for alvor ind. 

Først ved Matteo Darmian, der udnyttede Nicolo Barellas aflevering og dernæst ved Edin Dzeko, der gjorde som det passede ham i luftrummet og headede bolden ind til 2-1.

Da der resterede et lille kvarter af kampen, blev manden bag assisten til Fiorentinas mål, Nicolas Gonzalez, vist ud efter at have modtaget sit andet gule kort. På vej ud af banen var han tydeligt frustreret og klappede ironisk af dommeren.

Dermed blev betingelserne endnu sværere for Fiorentina mod slutningen af kampen.

Det udnyttede Ivan Perisic, da han gjorde det til 3-1, som blev kampens resultat.

Joakim Mæhle fik cirka 20 minutter på banen i den anden sene kamp i Serie A, hvor Atalanta tog sin anden sejr på stribe. Her vandt Atalanta med 2-1 over Sassuolo og ligger nu nummer fire i den bedste italienske række.


Af Rasmus Glud

6 kommentarer

LosMillonarios 23:10          
Kæft et dumt rødt kort at anskaffe sig. Ja Bastoni skulle have haft et gult kort, men stop med at brok dig til et rødt kort.
aloevgaard 23:14          
Er der noget galt med Mæhle siden han er bænkevarmer, eller er han normalt en indskiftning?
Pindhunden 23:25          
I de kampe, jeg har set, har Mæhle klistret alt for meget op ad sidelinjen. Og i højre side, som måske i virkeligheden giver ham dårligere muligheder for at drible. Jeg synes, at hans styrke er at bruge sin dynamik til at flytte modstandernes organisation - ved løb i dybden, men også centralt. Jeg troede egentligt også, at det var et kendetegn ved Atalantas hold. Men i de få kampe, jeg har set, har den dimension manglet.
Det hjalp heller ikke, at Ilicic spillede foran ham. Han er sgu ikke en særligt god relationsspiller.
Nej, så er det nemmere at spille sammen med Damsgaard.
Stagger Lee 23:25          
Atalanta spiller med et stort anlagt rotationsprincip pga deres spillestil, som er baseret på høj intensitet. I dag var dog første gang, han startede ude, så han har spillet 75% af alle spilminutter i de første 5 serie a kampe og er derfor at regne for fast starter for Atalanta, så meget som man nu kan med så mange rotationer.
Ditmer-K 07:28          
Gigantisk frispark ved fiorentinas mål. På mystisk vis blev målet angiveligt kun kigget igennem for offside. VAR fejler nok en gang.
Interforlivet 09:24          
@Ditmer-K: At kalde det "gigantisk" er at tage munden for fuld. Men ja, der var klart frispark, og det er da rigtig nok mærkeligt at den ikke blev kaldt tilbage.

Det var i øvrigt ikke kun VAR-teamet der sejlede i går. Fabbri dømte også en helt igennem forfærdelig kamp efter min mening.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober