Luk

EB: RB Leipzig og RB Salzburg så Winther an

| Superligaen | 5 kommentarer
Graulund og KEP: Disse hold rykker ud af Superligaen
Se alle rundens 15 Superliga-mål: Ortved gennemgår hvert enkelt fra pølseboden i Haderslev
AaB-målfest, mesterlige Wind og 'El Plastico' - se hele ONSIDE her
Yussuf Poulsen med fin assist i RB Leipzigs smalle pokalsejr
Wind bomber igen! Se hans 2 mål i FCK-sejren over Lyngby her
EB: RB Leipzig og RB Salzburg så Winther an
Foto: Getty Images

Både RB Leipzig og RB Salzburg kiggede Frederik Winther i sømmene, da Lyngby mandag vandt over AGF i Superligaen. Det skriver EB.

Frederik Winther er i øjeblikket det varmeste transfernavn hos Superliga-oprykkerne Lyngby, og mandag var endnu to bejlere, ifølge Ekstra Bladet, på plads på Lyngby Stadion for at se nærmere på den unge forsvarer.

Han er tidligere blevet sat i forbindelse med hollandske PSV og Ajax, men mandag var tyske RB Leipzig og østrigske RB Salzburg således i Danmark for at se 18-årige Winther an.

Det skriver Ekstra Bladet onsdag.

Winther har indtil videre spillet 14 kampe for Lyngbys førstehold, hvor han er startet inde i 13.

Han spiller til venstre i Lyngbys tremandsforsvar.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

UMURUM 07:39          
Frederik Winther er en rigtig spændende venstrefodet spillende midtstopper. Han mangler stadig at bygge lidt fysik på, men ellers kan han allerede rigtig meget. Han er utrolig rolig på bolden, taget hans alder i betragtning, og tør også at føre bolden frem, og er tilmed god til det. Han laver stadig nogle opspilsfejl (der var bl.a. en stor en i kampen mod AGF), men det skal han også have lov til, når han er så ung. Det lærer man af. Jeg håber, at han bliver i Lyngby i denne sæson med, så han har én hel sæson Superliga erfaring inden han skydes afsted. Lyngby har lige skrevet en 4,5 år lang kontrakt med Winther, så hverken vi eller han har travlt. Det bør alt andet lige også betyde at prisen (hvis Frederik fortsætter sin udvikling i samme fart som nu) bør blive presset op på et betydeligt million beløb.
Eiskalt 08:11          
Jeg er også dybt imponeret af Winther generelt og ser et stort lys i ham, men i mandags mod AGF var venstresiden fuldstændig overspillet af Bundu som nærmest gjorde hvad det passede ham og det var ikke Winthers bedste kamp.

Så forhåbentligt kigger de forbi til andre kampe i Lyngby.
jakobi88 08:54          
Han er et fantastisk talent! Jeg mener at have læst at han vil færdiggøre sin gymnasielle uddannelse før et skifte kan komme på tale, så vi behøver vidst ikke være bange for at miste ham i dette vindue.
shu-lei-gen 09:00          
Planen er at han skal tage sin studenter eksame til sommer, så må vi se om den rigtige klub og penge er der !

J-
La Masia 15:18          
Han skal blive i Lyngby sæsonen ud.., Asger Sørensen kunne ikke komme på i Salzburg...er Winther bedre end Asger?
Fredag 23. august