Luk

Edgar Babayan i dialog om superligaskifte

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Valmiera FC - Riga FC
Virsliga (27/10)
Oddset 1,82 3,45 3,75

Edgar Babayan kan være på vej tilbage til Superligaen, hvor tre klubber ifølge bold.dk's oplysninger skulle være interesseret i at hente den 25-årige kantspiller.

I vinter skiftede Edgar Babayan Hobro og dansk fodbold ud med Riga FC i Letland.

Planen var dengang, at Babayan skulle skifte videre til Pafos i den cypriotiske liga, da klubberne har samme ejer, men ifølge bold.dk's oplysninger går skiftet til Pafos ikke efter planen, som det ser ud lige nu.

Derfor arbejder Edgar Babayan og baglandet på transfervinduets sidste dag på at vende hjem til 3F Superligaen, hvor tre klubber skulle have vist interesse for den 25-årige kantspiller, der kan vende hjem på en lejeaftale.

Babayan har indtil videre spillet 17 kampe for Riga, med den seneste i torsdags, hvor Riga FC røg ud af Conference League-kvalifikationen til Lincoln FC fra Gibraltar.

Edgar Babayan har scoret et mål og lavet et oplæg i sin tid i Letland, men det tyder altså på, at fremtiden ligger i Danmark igen.

I Danmark har Babayan tidligere spillet for Randers FC og Hobro IK. I Randers FC blev det til 26 kampe, tre mål og to oplæg, mens det i Hobro blev til 111 kampe, 20 mål og 23 oplæg.


Af Jonas Dalgård og Andreas Roesen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober