Luk

Edouard-hattrick da Celtic åbnede sæsonen

| Premiership | 0 kommentarer

Odsonne Edouard scorede tre gange, da Celtic åbnede deres nye sæson i Skotland med en 5-1-sejr på hjemmebane mod Hamilton.

De forsvarende mestre fra Celtic fik i første runde af den skotske Premiership besøg af Hamilton Academical, der endte næstsidst i sidste sæson.

Hjemmeholdet var derfor storfavoritter, og de satte sig også solidt på kampen i indledningen.

Efter tyve minutter kom føringsmålet så.

Odsonne Edouard, der også scorede holdets mål i EL-kampen mod FCK i Parken, satte selv Greg Taylor op på venstrekanten, hvorefter han løb i position i feltet og let kunne sætte indersiden på det skarpe indlæg. 1-0 til Celtic.

Ti minutter senere blev det også 2-0 på et mål, der lignede det første meget.

Greg Taylor fik endnu engang bolden på venstre side, og han slog et hårdt indlæg, som gik hele vejen igennem til bagerste stolpe, hvor Jeremie Frimpong sparkede den det sidste stykke over stregen.

Inden pausen fik Hamilton reduceret. Scott Martin afsluttede fra kanten af feltet, og efter en lidt heldig afretning, endte bolden i målet. Derfor stod det 2-1 til Celtic ved pausen.

I starten af anden halvleg var Odsonne Edouard på pletten igen. Modsat Celtics to første mål kom indlægget denne gang ikke fra Greg Taylor, men fra James Forrest i højresiden.

Hans indlæg blev flot mødt af Edouard, der sikkert sparkede sit andet mål i kassen.

Få minutter senere var den gal igen for Hamilton. En afslutning blev pareret af Ryan Fulton i målet, og så var Odsonne Edouard først på returbolden og fuldendte sit hattrick.

I kampens overtid øgede indskiftede Patryk Klimala til 5-1.

Med sejren lægger Celtic sig fra start i spidsen i den skotske liga, mens Hamilton efter første runde ligger sidst.
 

 


Af Jonas Nielsen
Torsdag 6. august