LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

EfB: Andre har imponeret i Nordviks fravær

| International | 8 kommentarer
EfB: Andre har imponeret i Nordviks fravær
Foto: Esbjerg fB
Esbjergs nyindkøb Andreas Nordvik er skadet, men i hans fravær er unge Jeppe Brinch og Marco Lund trådt i karakter. Også Daniel Stenderup er stemplet ind, fortæller træner Jonas Dal.

Esbjerg hentede i vinterpausen Andreas Nordvik ind til at styrke forsvaret, men det er ikke meget, nordmanden har været i aktion. En drilsk skade i lyske- og hofte-regionen har holdt stopperen ude, og nu skal han scannes.

Det fortæller Esbjergs fys, Søren Møller Kristensen.

- Han er tæt på men mangler lige det sidste. Han kan ikke træne på fuldt blus, han mangler lige de sidste fem procent. Når det handler om max-aktioner, sprint, accelerationer og opbremsninger og den slags, så giver det problemer, siger Møller Kristensen til bold.dk og slår fast, at Nordvik ikke er truet af en operation.

- Nej, han skal ikke under kniven. Det er simpelthen for at finde ud af, hvor langt vi er.

Ifølge træner Jonas Dal misser Nordvik i hvert fald forårets første kampe.

- Det er jo en kæmpe bet, for det er lige præcis der, hvor vi mener, vi kunne forstærke os, og vi håbede måske også en lille smule på, at vi også kunne forstærke os yderligere.

Men i Nordviks fravær har andre gjort god reklame for sig selv.

- Det positive er, at vores to unge fyre, Jeppe Brinch og Marco Lund, bare har steppet helt vildt op. Det er helt fortrinligt. De har spillet noget mere, og de har grebet chancen. Det er virkelig fedt at se, siger Jonas Dal.

- Begge to har en dejlig masse lyd på, de forsvarer fremad, de går ind i duellerne. De har begge to en rimelig hurtighed, der gør, at vi bedre kan stå højt med bagkæden.

Også Daniel Stenderup har markeret sig virkelig positivt.

- Han har løftet sit spil og løftet sig selv. Han var meget igennem i efteråret. Men jeg havde ham lige inde på kontoret den anden dag for at rose ham.

- Det er ligesom om, at nu var Andreas kommet, og så måtte han steppe op. Og det er ved egen kraft, at han har hevet sig op ved hårrødderne og kommet med et fantastisk udtryk, siger Jonas Dal.

Esbjerg starter Superliga-foråret ude mod FC København på søndag.

kristian@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

8 kommentarer

Womble 19:02          
Ikke et ord om Michael Jakobsen. Noget kunne tyde på at han slet ikke er med i Dals planer.
19:42          
Tænkte præcis det samme. Han må være afskrevet.
cchristopher 19:53          
Dejligt. Jacobsen som 5 valg !
Dnulgreb 20:17          
Vel et håb om at han vil samarbejde i at komme væk fra klubben til sommer.
Épandeur à Fumier 20:42          
Dejligt. Jacobsen som 5 valg !
Nu ved jeg godt hvad du mener og helt enig i det. Men hvor er det egentlig frygteligt, at man rent faktisk glædes over, at det er tilfældet.

En af vores absolut tungeste lønposter er nu 5. valg, det er altså lidt vildt, når man tænker på EfB´s normale praksis i den henseende. Det viser også bare, hvor helt uhørt ringe MJ har præsteret, i hele sin tid i klubben. Han var kun makker med Kian i mindre end et halvt år, og præsterede ingenlunde dengang heller, at være styrmand i forsvaret, eller en de andre kunne læne sig opad, det var Kian som styrede tingene, og som de andre lænede sig opad.

Jeg vil da også erklære mig en smule mere Dal fan, hvis han holder MJ helt ude startelleveren. Men endnu bedre, vil jeg håbe, at man igen, som under Thorup, indfører en tid, hvor dårlige præstationer har en konsekvens, og gode det samme, og langt større konkurrence om alle pladser end der har været længe. Det har været alt for nemt i alt for lang tid, at pege på, at talenterne ikke holder niveau. Bestyrelsen har været alt for langsomme til, at åbne op for pengepungen, og støtte deres ledelse, i stedet for at have skyklapper på, og håbe på, at man i det mindste ved en nedrykning har nok egenkapital, til at klare det første år uden kapitalindsprøjtning.

Det jeg dog undrer mig mest over er, at man slet ikke nævner Paulsen. Er man gået tilbage på sit ord, og ikke længere ser ham som forsvarspiller? Og hvor glad er manden selv for det? Det er ihvertfald en dyr spiller at have, hvis man bruger ham ude af den position, som man købte ham til, og som er eneste position han er tilfreds med, som han nærmest er blevet garanteret ved kontraktindgåelse, uanset hvem der skulle blive træner. Den er ikke god.
Zaphod 10:26          
Det lader til, de vil bruge Paulsen som kant. Så ja, han er noget langt væk fra favoritpositionen...
XorpiZ 10:46          
Det lader til, de vil bruge Paulsen som kant. Så ja, han er noget langt væk fra favoritpositionen...
Han er heller ikke ligefrem den fødte centerforsvarer, trods alt. Det kan godt være han synes det er sjovere at spille der, men han har altså visse mangler, rent taktisk, på den position.

Hvad han er blevet lovet og ikke lovet ved kontraktindgåelsen betyder vel ikke så meget. For det første er det ikke sportschefen, der sætter holdet, og for det andet er der jo skiftet træner (to gange inkl. Mex?) siden da.
Fredag 18. januar