Luk

EfB-anfører: Lars Olsen var ikke et godt match

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB-anfører Markus Halsti siger til Ritzau, at Lars Olsen som cheftræner i det vestjyske ikke var noget godt match.

Spillerne i Esbjerg fB var utilfredse med Lars Olsen, så de gik til sportschef Jimmi Nagel og ville have cheftræneren sparket på porten.

Da Lars Olsen fandt ud af, at spillernes tillid var væk, trak han selv stikket.

På den måde er det altså indirekte spillerne, der har tvunget træneren ud af klubben, og derfor står spillerne nu også med ansvaret for at løfte sig, erkender anfører Markus Halsti.

- Nu er det op til os spillere at træde frem og vise, hvor gode vi er, siger Halsti til Ritzau.

- Vi bærer selvfølgelig alle sammen ansvaret, men vi har præsteret rigtigt dårligt, og det har bare ikke været et godt match, siger Halsti.

Esbjerg ligger sidst i sin nedrykningsgruppe, og der er fem point op til Hobro IK på næstsidstepladsen.

Der skal dermed flere sejre til, hvis Esbjerg skal overleve. Hidtil i sæsonen har klubben vundet fire fodboldkampe i Superligaen.

Esbjerg åbner nedrykningsspillet mod Randers FC 12. juni.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

MadsLeb 13:41          
Alligevel utroligt, at en spillertrup bestående af 50% lejespillere kan have så stor indflydelse.

Endvidere dårlig stil at spillerne at gå bagom ryggen på træneren, fremfor st konfrontere træneren.
LSD 13:43          
fedt at spørge en afdanket anfører, som har kontrakt udløb lige om lidt og ikke har været på banen imens Lars o have været træner!
kanon journalistik af Bold.dk der!!!
gross87 13:49          
Man ved jo ikke om de er gået bagom ryggen på Lars O. :-) Det var vel samme sang man hørte i OB & Randers tiden så snart det blev lidt hårdt og op ad bakke. Virker ikke til Lars O. er en særlig god træner til at forene en spillertrup og give kampgejst ;-) Han er vidst lidt for meget oldschool og hårdtarbejde til vores forkælede fodboldspillere
CopenhagenNoice 13:56          
@LSD:"EfB anfører siger til Ritzau"
Skulle man vente med at angribe bold før man har læst og forstået artiklen?
@madsleb: Undrer mig også over de ting du nævner. Måske tror ledelsen så lidt på overlevelse, at de allerede tynder ud i lønbudgettet. De næste der ryger er så de selvsamme spillere der er gået LO i ryggen.
Spartakus 13:57          
Hvis manden er anfører er det vel meget naturligt at gå til ham
MadsLeb 14:00          
Måske tror ledelsen så lidt på overlevelse, at de allerede tynder ud i lønbudgettet
Ledelsen har jo netop udtalt, at de stadig synes at Lars Olsen var det rigtige valg. Derfor undre det mig meget, at den nuværende spillertrup får så meget at sige ift. hvem der er træner, når 50% af truppen enten har kontraktudløb til sommer eller er lejet til klubben.

EfB bliver næppe oppe i Superligaen alligevel, og halvdelen af den trup som har fået smidt Lars O for porten, er væk om 2-3 måneder alligevel.
AK78 14:03          
Esbjerg er bare ikke bedre.
De dårlige resultater har ikke noget Lars Olsen at gøre, han har ved flere lejligheder vist sit værd som træner- senest 8 år som Færøsk landstræner, hvor han med tid og tålmodighed fra forbundet fik løftet det landshold flere niveauer.
Esbjerg og deres spillere har bare ikke tid og tålmodighed, de skal ha resultater her og nu.
Beslutningen om at træneren ikke skal hedde Lars Olsen er en desperat handling fra såvel ledelse som spillere, som nu håber at en ny mand i det varme sæde kan skabe en sjok effekt.
Jeg tror at Esbjerg rykker direkte ned sammen med Silkeborg.
Torsdag 13. august
Onsdag 12. august