Luk

EfB-angriber reddede straffe: Helt til grin

| NordicBet Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Nykøbing FC 3-0
NordicBet Liga
8' 1-0 Charlie Winfield
49' 2-0 Leonel Montano
56' 3-0 Leonel Montano
89' 3-0 Corey Addai

Esbjerg-angriber Emil Holten reddede straffespark, da han måtte agere målmand i slutminutterne mod Nykøbing FC. Det er helt til grin, men fucking sjovt, siger han.

Absurde scener udspillede sig søndag i Esbjerg, da angriberen Emil Holten var tvunget til at agere målmand i slutminutterne mod Nykøbing FC.

Esbjerg-keeper Corey Addai begik straffespark og blev udvist, og da vestjyderne havde brugt alle udskiftninger, måtte Holten tage en tørn som målmand.

Holten reddede tilmed straffespark, hvorfor Esbjerg vandt 3-0, og angriberen erkender da også selv, at det var en bizar situation.

- Det er helt til grin. Jeg har ondt af drengene på holdet. De laver en vild præstation, og så kommer der en tosse ind og tager et straffespark, og så handler det hele kun om ham. Det var fucking sjovt, og det får jeg nok ikke lov til at prøve igen, siger Emil Holten til JydskeVestkysten.

Emil Holten siger videre med et stort grin, at han ikke regner med at starte på kassen i næste kamp, men at han er 100 procent klar, hvis træneren ønsker det.

Se den bizarre episode øverst i artiklen.


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar