Luk

EfB-back efter nyt nederlag: Det er håbløst

| 3F Superliga | 1 kommentar
EfB-back efter nyt nederlag: Det er håbløst
Foto: Getty Images

Jesper Lauridsen mener, at Esbjerg var det bedste hold i nederlaget mod AGF, men det kan holdet ikke bruge til noget. Det siger han til TV3 Sport.

Efter to kampe med fire point måtte Esbjerg-holdet igen forlade banen med nul point, da klubben søndag middag gæstede AGF i Superligaen.

Det skuffer Jesper Lauridsen, som mener, at Esbjerg var det bedste hold i det meste af kampen. Det siger han til TV3 Sport efter opgøret.

- Jeg synes faktisk, det var en rigtig fin udebanepræstation fra os, men vi var ikke kyniske nok i felterne. Vi skulle være foran, inden de scorede, og generelt set kontrollerede vi kampen meget godt, selv om vi var bagud, siger han.

Han ærgrer sig over, at AGF scorer på en kontra, der stort set var deres eneste chance. Men den gode præstation kan holdet ikke bruge til noget.

- Vi kan ikke bruge præstationen til særlig meget. I vores situation er det point, der tæller, og det fik vi ikke i dag. Det er håbløst.

Esbjerg ligger nu nummer 13 i Superligaen, men kan overhales af Silkeborg senere søndag.


Af Jonas Sand

1 kommentar

haraltidret 15:42          
Efter AGF´s føringsmål skaber EFB reelt intet fremad banen. Og det er næsten utilgiveligt at Esbjerg ikke fik testet AGF´s unge uprøvede reservekeeper en eneste gang i anden halvleg.
Mandag 16. september