LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

EfB-back havde håbet på mere udbytte af VdV

| Superligaen | 3 kommentarer
EfB-back havde håbet på mere udbytte af VdV
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,10 3,75 3,10
NordicBet 2,22 3,95 2,90

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Esbjerg-backen Jesper Lauridsen ærgrer sig over, at man ikke fik mere ud af Rafael van der Vaart. Han mener dog, at hollænderen har bidraget med det, han kunne uden for banen.

Det blev ikke til mange kampe i Esbjerg-trøjen for Rafael van der Vaart, som har valgt at indstille karrieren på grund af fysiske skavanker.

Hollænderen nåede at optræde i vestjydernes stribede trøje i tre Superliga-opgør og en enkelt pokalkamp, og venstrebacken Jesper Lauridsen havde da også håbet på mere fra den tidligere verdensstjerne.

- Han har haft sine skader, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over. Vi havde håbet på, at vi kunne få lidt mere udbytte af ham, men det gik desværre ikke den vej, siger Jesper Lauridsen.

Selvom Van der Vaart ikke har spillet mange minutter, mener backen dog, at han hollænderen har forsøgt at bidrage. 

- Jeg synes, han har bidraget med det, han kunne uden for banen, og mon ikke han kigger ned og kan hjælpe os lidt i fremtiden også.

Selvom hollænderen sjældent fik vist sig frem i dansk fodbold, så har Jesper Lauridsen set på nærmeste hold, at han stadig havde kvalitet til det sidste.

- Han har da en tilstedeværelse, og når han var på træningsbanen kunne man godt se, at han kunne nogle ting. Det kunne man tage lære af, både ældre og unge spillere, siger Jesper Lauridsen.

35-årige Rafael van der Vaart spillede sin sidste fodboldkamp i karrieren den 30. september, da Esbjerg spillede 0-0 mod AGF.

Michael Larsen / bold@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj