Luk

EfB-boss: Corona besværliggør al planlægning

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Jimmi Nagel har særdeles svært ved at lægge planer for transfervinduet og næste sæson, men han forsøger alligevel at forberede sig så godt som muligt.

Coronavirussen har sat dansk fodbold fuldstændig på pause, og der er endnu ingen, som ved, hvornår bolden atter ruller.

Klubbernes sportschefer er på nuværende tidspunkt normalt i fuld sving med at planlægge sommerens transfervindue og kigge frem mod næste sæson, men det er så godt som umuligt i øjeblikket.

Det kan Esbjerg-sportschef Jimmi Nagel snakke med om.

- Alt det her har ikke ligefrem gjort det nemmere at planlægge sommeren og transfervinduet. Jeg sidder og arbejder rigtig meget på det, men der er en masse forbehold, som vi ikke kender. 

- Derfor er jeg bare nødt til at forberede mig så godt som muligt, og så må vi se, hvordan det hele udvikler sig, siger Jimmi Nagel til bold.dk.

Mange ubekendte gør planlægningen svær, men Jimmi Nagel går ud fra, at sæsonen bliver færdigspillet med det planlagte antal kampe.

- Jeg planlægger ud fra, at vi forhåbentlig får spillet turneringen færdig. Det er det udgangspunkt, jeg tager indtil videre.

- Vi hører alle steder fra, at man vil gøre alt for at få turneringen spillet færdig som planlagt, og det er selvfølgelig også det, vi håber på, siger sportschefen.

Esbjerg ligger øjeblikkeligt nummer 13 i Superligaen med to point ned til Silkeborg på sidstepladsen.

Fodbold skal ses på Blue Water Arena - køb billetter her!


Af Martin Schmidt
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts