LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

EfB-boss: Døren er altid åben for Jesper J.

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
EfB-boss: Døren er altid åben for Jesper J.
Foto: Getty Images/Jan Christensen

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
Træningskamp (22/01)
bet365 1,50 4,50 4,50

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjerg fB-sportsdirektør Ted van Leeuwen fortæller, at man gerne vil have Jesper Jørgensen til at fortsætte i klubben efter sit karrierestop.

Jesper Jørgensen har været nødsaget til at opgive fodboldkarrieren på grund af en knæskade, og det vækker ærgrelse hos klubbens sportsdirektør Ted van Leeuwen, som dog håber, at Jørgensen på anden vis kan fortsætte i klubben.

- Det er altid en skam at miste en så erfaren spiller med de evner, som Jesper Jørgensen besidder, og han har haft stor betydning for klubben, siger Ted van Leeuwen ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi har selvfølgelig kunnet se det komme i et stykke tid, men vi havde håbet, at han med sin vilje og intensive træning havde været i stand til at vende tilbage.

- Hjernen ville gerne, men kroppen kunne desværre ikke. Det her sker desværre i sport, og vi vil gerne takke Jesper Jørgensen for den flotte karriere, han har haft i EfB. 

- Vi ser på muligheder for at fortsætte samarbejdet på en anden måde, og det afhænger selvfølgelig også lidt af, hvor klubben befinder sig til sommer. Vores døre er altid åbne for et ikon som Jesper, siger den hollandske sportsdirektør.

Jesper Jørgensen nåede i alt 238 kampe for Esbjerg.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

Lasse24 15:42          
Andre boller end da man sagde farvel til HH20
Shame on you EfB - Vi er nogle der har svært ved at tilgive, men rart i er blevet klogere på det punkt. Dermed ikke sagt at man skal vælge en person "bare" fordi han har spillet 1000 kampe på 1.holdet
hvidovremichael 15:56          
En stor fighter uden det store talent..
Har fået det optimale ud af hans karriere med en god tilgang til tingende og hårdt arbejde.

Lidt ligesom Aurelijus Skarbalius..
Esbenbanan 18:41          
Lasse:
Du ved tydeligvis ikke noget om situationen med HH. Han er aldrig blevet smidt ud af Esbjerg eller fået at vide at han ikke er velkommen... Med HH var det gensidigt fordi man ikke kunne imødekomme HHs ønsker, som måske/måske ikke var lige højt nok sat. Derfor tog han til Ringkøbing og var assistent, som han jo heller ikke er mere ;)

Det er jo ikke alle der nødvendigvis passer til et administrations eller træner job, eller til en anden stilling i klubben.
HG 08:40          
Esbenbanan
Første udmelding fra ham Sønder et eller andet om HH var så gennemført usympatisk med bemærkning om, at det jo ikke var alle, der var plads til i klubben, når de ikke spillede mere! Den blev udmeldt her til bold.dk - og blev fjernet igen inden for 3-4 timer! Så kom der en udmelding fra en anden fra klubben i noget andre vendinger! Mon Lasse24 har læst samme udmelding fra ham den usympatiske klovn, der iøvrigt selv nærmest har klister på måsen, så hårdt han holder fast i den ene eller anden stilling i den klub!
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar