Luk

EfB-boss: Intet dekret om hvem der skal spille

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg fB's administrerende direktør, Jens Hammer Sørensen, afviser, at der skulle være andre end træner Roland Vrabec, som bestemmer, hvem der spiller for holdet.

Esbjerg fB hakker noget i det denne sæson nede i 1. divisionen, hvor klubben lige nu befinder sig på en skuffende syvendeplads i tabellen med fem point op til top seks.

Det til trods holder klubben fast i en strategi om at benytte sig af klubbens unge spillere, hvorfor blandt andet en rutineret spiller som Kevin Conboy konsekvent ikke er udtaget til kamptruppen.

Det har fået folk til at stille spørgsmål ved, om klubbens træner Roland Vrabec måske er underlagt at benytte unge spillere højere oppe fra i hierarkiet, når resultater denne sæson kunne indikere, at holdet godt kunne bruge noget rutine.

Den kritik afviser klubbens direktør, Jens Hammer Sørensen, dog blankt.

- I EfB er der ingen andre end træneren, der sætter holdet, siger Jens Hammer til JydskeVestkysten.

- Der er ikke noget dekret, eller hvad du vil kalde det, oppe fra i systemet. Og det hører da også med til historien, at Roland og jeg faktisk tog både Kevin og Yuri (Yakovenko, red.) tilbage i truppen, da vi trådte til, fordi alle skulle have en chance.

- Og de har da også begge spillet på førsteholdet. Nu vælger træneren så bare at kigge langsigtet, og det er ene og alene hans beslutning, slår Jens Hammer fast.

Jens Hammer vil dog ikke afvise, at der kan blive brug for 34-årige Conboy i foråret, men kun hvis klubben ikke spiller i top seks.

Og så mener direktøren også at kunne skimte, at satsningen på de unge begynder at bære frugt, så man vil fortsætte med at satse på de unge fremadrettet, forklarer han.

Esbjerg fB spiller fredag aften på udebane mod HB Køge klokken 19.00.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december