Luk

EfB-boss: Overbevist om at vi kan slå Viborg

| 1. Division | 9 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Esbjerg fB
1. Division Oprykningsspil (21/05)
Oddset 3,80 3,60 1,92
bet365 3,60 3,75 1,85

Olafur Kristjansson er sikker på, at Esbjerg kan tage til Viborg og hale ind på topholdet, men det kræver fuldt fokus hele vejen igennem, pointerer cheftræneren.

Fredag er der igen topkamp i 1. division, når Viborg og Esbjerg brager sammen i domkirkebyen.

Esbjerg er inden kampen hele otte point efter det grønne førerhold, men EfB-træner Olafur Kristjansson er ikke i tvivl om, at vestjyderne kan rejse nordpå og formindske den afstand.

- Vi kigger frem mod kampen med glæde og optimisme, fordi vi er overbeviste om, at vi kan tage derop og lave et rigtig godt resultat og hale ind på Viborg med tre point. Helt grundlæggende handler det om at vise i udtryk og handling, at der står meget på spil, og med det udgangspunkt før og under kampen er vi klar til at arbejde hårdt og vise os godt frem fredag.

- Hver kamp er en lille finale i øjeblikket, og det er vi helt bevidste om. Der er kamp om de sjove pladser i tabellen, og det stiller store krav til os alle, uanset rollen på holdet til den enkelte opgave, siger Olafur Kristjansson til Esbjergs hjemmeside.

Esbjerg tabte for en måned siden 2-0 til Viborg i grundspillet, og på baggrund af den er Olafur Kristjansson klar over, at holdet skal ramme en toppræstation for at vinde.

- Belært af seneste møde med Viborg fik vi syn for sagen på, hvad der sker, hvis man ikke præsterer mod en god modstander. Det var ikke en god kamp fra vores side, og så gjorde vi det besværligt for os selv ved at indkassere to mål efter standardsituationer, så forberedelserne handler om at stå endnu bedre rustet på alle scenarier.

- Det bliver ikke nemt, for Viborg har spillet en rigtig flot sæson indtil videre, som man bare må anerkende. Når alt kommer til alt koncentrerer vi os dog om os selv, og de taktiske overvejelser vi kan påvirke, siger Kristjansson.


Af Martin Schmidt
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj