LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

EfB-boss udelukker ikke afgange

| Superligaen | 12 kommentarer
Superliga-klub forlænger med endnu en profil – får kontrakt til 2022
EfB-boss udelukker ikke afgange
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Esbjerg forventer ikke den store aktivitet i dette transfervindue, men der kan muligvis komme et par afgange fra perifere spillere, som ønsker det, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Transfervinduet er i fuld gang, men i Esbjerg skal man ikke forvente den store gang i svingdøren, fortæller sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

- Vi forventer ikke et hektisk transfervindue i Esbjerg på nogen måde, tværtimod. Vi regner med, det bliver stille og roligt, siger Jacobsen til bold.dk.

Før jul fik Esbjerg et par vigtige forlængelser i hus med Jeppe Højbjerg, Rodolph Austin, Joni Kauko og Jesper Lauridsen, og dem er sportschefen ganske tilfreds med.

- Et par af de forlængelser, vi lavede før jul, var vigtige for os. Det er med nogle spillere, vi rigtig gerne vil se i EfB i længere tid, så den del blevet klaret der, og det letter lidt på det nu, siger Jacobsen.

Jeg går ud fra, at I også er interesserede i at forlænge med Markus Halsti?

- Jeg er i dialog med spillere løbende, men hvornår der lige er en forlængelse på plads eller ikke er, kan jeg ikke sige noget om. Halsti har gjort det godt, og vi er meget glade for og tilfredse med ham, men ellers holder jeg dialogen mellem ham og jeg.

Ikke udelukket med afgange
Agus Garcia er sendt til Cypern, og Esbjerg-sportschefen kan ikke udelukke, at der kommer flere afgange, selvom intet er tæt på lige nu.

- Agus havde et ønske om at komme videre, og jeg kan da ikke afvise, at der vil være andre, der kunne finde på det. Men ikke som det ser ud her og nu, siger Jacobsen og tilføjer om Budu Zivzivadze:

- Vi gav ham en uges ekstra fri, så han kunne få lov til at snakke med nogle interesserede klubber, men her og nu er der ikke noget konkret med ham. Der er dog stadig interesse omkring ham. Hvornår og om der sker noget med ham, ved jeg ikke.

Esbjerg overvintrer på fjerdepladsen i Superligaen.

sara@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

12 kommentarer

LSD 08:06          
Det er så typisk Esbjerg at hvile på laurbærrene. Ingen ambition andet end overlevelse. Man ligger nummer 4 og alle andre klubber forstærker sig. Men EfB stiller sig blot tilfreds med det man har. Det er så idéforladt og synd for spillere og fans, at man ikke har lidt større armbevægelser. Får vi et par skader er vi fucked!

EfB - Det koster penge at tjene penge, så få nu fingeren ud og hent en forsvarsspiller og en angriber, som kan true Petre i startopstillingen og øge konkurrencen! En giftig kant, som kan true Oti og ligge kniv skarpe indlæg, ville heller ikke være ringe!
EfB 1924 08:18          
Klubben har ingen penge til at hente det du efterspørger. Lige nu er det tæring efter næring, jeg så også gerne en enkelt eller to spillere ind, men omvendt skal vi også som sagt bare tænke på økonomien.
Skjold99 08:22          
Det koster penge at tjene penge, så få nu fingeren ud og hent en forsvarsspiller og en angriber, som kan true Petre i startopstillingen og øge konkurrencen! En giftig kant, som kan true Oti og ligge kniv skarpe indlæg, ville heller ikke være ringe!
Og vi går så ud fra, at du stiller med de millioner, der skal til for at hente og aflønne dem?!
Beezzz 08:45          
Det virker dog til, at det er ret nemt for nogle at være fan.

"Brug nogle penge"
Ingen er villige til at spytte penge i EfB for nuværende.

"Det koster penge at tjene penge" - Ja det kræver også, at du har penge i første omgang.
VBK - Leeds 09:03          
I har jo Agon til prøvetræning. Det kunne måske være den giftige kant der efterspørges.
Villafan1 09:06          
Der er blevet smidt rigeligt med penge i Esbjerg - har de ikke omkring 70-80 mio. kr. i underskud de seneste 3 år - her har sponsorer og investorer jo holdt hånden under Esbjerg - dejligt de er blevet klogere. Esbjerg har en af Danmarks bedste ungdomsafdelinger - så fint de bruger deres egne unge nu.
Majhede 09:32          
Indenfor de næste 2 år vil Esbjerg sælge mange af deres ungdomsspillere (profiler) og så kan de spille 1 Div. Med Silkeborg
Tirsdag 19. marts