LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

EfB-boss: Van der Vaart intet emne for os

| Danmark | 9 kommentarer
EfB-boss: Van der Vaart intet emne for os
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg
Esbjergs Ted van Leeuwen understreger, at Rafael van der Vaart ikke er et tema for klubben, selvom de to hollændere har talt sammen flere gange.

Rafael van der Vaart har udtalt til hollandske RTL, at han har haft flere samtaler med Esbjergs sportsdirektør Ted van Leeuwen.

Van Leeuwen bekræfter over for BT, at samtalerne har fundet sted, men afviser, at det handler om et fremtidigt samarbejde.

- Jeg aner ikke, om vi kommer til at snakke med ham om at komme til Esbjerg fB. Så vidt jeg ved, så er han Real Betis- og FCM-spiller. Så det er vi slet ikke kommet ind på. På dette tidpunkt er han ikke et emne for os. Han har kontrakt andetsteds, sig han til BT.

Van der Vaarts kontrakt med FCM udløber efter denne sæson.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

irtysh 13:20          
Hvem skal han nu tale med ...?
hviid77 13:28          
Ha, det lyder præcist som Steinleins udtalelser i sin tid...
Jhzn 13:30          
Den udtalelse er da slet ikke så afvisende som overskriften angiver. Ville ikke overraske mig at se Terror-Ted få en hjerneblødning og hente VdV.
Smedegaard 13:36          
Det skal han vel sige for at beskytte sig. Alt andet ville vel være tapping. Han må gerne komme til esbjerg for min skyld, så længe det ikke ruinere os, og det ikke ødelægger kemien og udviklingen i truppen. Man kan godt brugr en rutineret herre som VDV i fronten, ligesom man også har en til midten og backen.
bruger 133758 14:03          
Tror Thorup er mere terror end Ted!
VIF57 14:08          
Det er vel ikke et flop, som EFB har brug for pt.
julieogjonas 15:17          
VdV er rigtig god med bolden og kan lave ting ingen dansk superligaspiller nogensinde kommer til. Problemet i FCM er når man ikke har bolden. Jeg har ikke set ham være så stærk i genpres og tilbageerobring af bolden, at det berettiger til en startplads. Han er jo ikke en løsning på lang sigt, hvorfor det kan bedre med en ung spiller på bænken, men personligt kunne jeg godt tænke mig at han blev bragt lidt mere i spil som indskifter.
Umiddelbart virker træningskndsatsen i hvert fald god.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar