Luk

EfB-boss vil på ferie med otte på stribe

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

OB - Esbjerg fB
Træningskamp (21/01)
bet365 1,61 4,20 4,20

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson godkender klubbens efterår, som han vil slutte med den ottende sejr i træk.

Superliga-nedrykkerne Esbjerg har sat kursen mod en hurtig tilbagevenden til den bedste række, da de følges ad med Viborg i toppen af 1. Division.

Bliver det tre point i årets sidste kamp mod Hvidovre, vil vestjyderne komme op på otte trepointere i træk. Og det vil være en god start på juleferien for Olafur Kristjansson.

- Det har været et fantastisk godt efterår for os, idet vi har fået skabt et stærkt fundament og udgangspunkt til os selv. Vi ved, at der venter et vanvittigt spændende og tæt forårsprogram til os, så at vi har lavet 35 point i 15 kampe er meget tilfredsstillende, siger Kristjansson til Esbjergs hjemmeside.

– Alle stiller store krav til hinanden hver dag, og jeg oplever en nysgerrighed for at blive bedre og lære. Der bliver ikke hvilet på laurbæerne i dagligdagen, og den mentalitet har været udslagsgivende for, at vi har leveret så gode resultater.

– Vi læner os dog ikke tilbage, og stiller os tilfredse, for der er stadig en vigtig opgave på den korte bane, som skal løses på søndag, og den har maksimal fokus. Vi skal udbygge pointkontoen yderligere med tre styks, så det bliver en rigtig, rigtig god juleferie for alle, der holder med EfB, lyder det fra islændingen.

Esbjerg har ikke smidt point siden et nederlag til netop Hvidovre i oktober.


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar