Luk

EfB-chef holder døren åben for salg af profiler

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - AC Horsens 1-2
Superligaen Pulje 2
15' 0-1 Hallur Hansson
45' 1-1 Rafal Kurzawa
72' 1-2 Ayo Simon Okosun
80' 1-2 Bjarke Jacobsen

Esbjergs sportsdirektør afviser ikke, at klubben kan komme til at sælge profiler efter sæsonen.

Allerede inden fredagens 1-2-nederlag mod AC Horsens var Esbjergs skæbne afgjort. Klubben, der sidste sæson vandt bronze, skal en tur ned i næstbedste række.

Derfor kommer det muligvis til at blive svært for vestjyderne at holde på en række profiler. Klubbens sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, er åben for eventuelle spillersalg.

- Vi vil ikke afvise at sælge nogen, hvis prisen er den rigtige. Det må vi se på til den tid, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

- Vi skal tilpasse vores budget efter, at vi skal spille i NordicBet Ligaen næste sæson. Det kommer naturligvis til at betyde, at der vil være færre penge at gøre godt med.

Troels Bech tog før nedrykningsspillet over som træner i Esbjerg på en kontrakt for resten af sæsonen. Og den kontrakt ser ikke ud til at blive forlænget.

- Vi havde en kort aftale på, at Troels Bech skulle hjælpe os færdig med sæsonen, og sådan er det stadig.

- Han skal hjælpe os med at få en så god afslutning på sæsonen som muligt, så vi kan gå på sommerferie med en god fornemmelse.

- Vi har hele tiden sagt, at når sæsonen er slut, så skal vi sætte os ned og kigge på alt. Og selvfølgelig skal vi også have løst, hvem der fremadrettet skal være træner i Esbjerg, men jeg vil ikke kommentere på konkrete navne, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Bech er helt afklaret med, at hans tid som Esbjerg-træner snart er forbi. Han har nemlig en masse andre ting, han skal se til i stedet.

- Jeg har nogle spændende projekter med min kone, som jeg har sat på pause i den her periode, hvor jeg har været Esbjerg-træner.

- Så det er de projekter, der står på tapetet nu, siger den snart forhenværende Esbjerg-træner.

/ritzau/


Af Anders Jensen

8 kommentarer

Fodboldentuciasten 23:09          
Han skal ikke hverken sælge eller købe noget i den klub. Han skal bare pak sine ting og smut, længere er den ikke.
settler 23:56          
der er vel ikke rigtig noget at saelge ud af i esbjerg. nogle gamle drenge og en masse til laans. bekymrende situation de er kommet i.
Petersea 08:19          
Mon ikke Lars Lungi Sørensen er et salgsemne, U21 landsholdsspiller som dækker flere pladser, tænker han kunne bruges i de fleste Superligaklubber og Anyembe er vel også et oplagt salgsemne ung back ligeledes U21 landsholdsspiller, men Jeg håber da at Efb ef i stand til at holde på Deres egne talenter! Ydermere kunne spillere som Kauko og Parunasvili Vel også være interessant for nogle klubber, men hvis Efb skal hurtigt tilbage i Superligaen, så er man nødt til at kunne holde på sådan nogle spillere!
Syllebob 09:42          
Hehe spændende projekter med hans kone..
jup 12:31          
Petersea du mener vel Jacob Lungi Sørensen. Lars er hans far og er næppe et salgsemne, der vil give særlig mange penge haha :P ;)
Kong Dario 18:20          
EfB skal bare se og få lavet en aftale med Troels Bech - længere er den vel ikke.

Direktøren har sagt han ikke kommer tilbage som træner.... nej det blir nemlig som manager ;-D
Épandeur à Fumier 17:13          
Nagel er iøvrigt ikke Sportsdirektør han Sportschef.
Tirsdag 11. august