Luk

EfB-chef jagter oprykning: Vi skal være klar

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Vendsyssel FF
1. division (28/02)
Oddset 2,10 3,25 3,65
bet365 2,10 3,40 3,40

Esbjerg genoptager sæsonen i 1. division på lørdag, når de møder Vendsyssel FF, og klubbens cheftræner, Olafur Kristjansson, forlanger, at vestjyderne er klar fra første fløjt.

Lørdag vender Esbjerg tilbage fra vinterpausen, når de hjemme på Blue Water Arena tager imod Vendsyssel FF i den danske 1. division.

Og vestjydernes cheftræner, Olafur Kristjansson, glæder sig til endelig at komme i gang igen.

Det fortæller han til Esbjergs hjemmeside.

- Vi er spændte, og glæder os helt vildt til at komme i gang igen. Sådan har man det altid som fodboldspiller eller træner, når der har været en længere pause, og jeg kan mærke på alle i EfB, at lørdag kommer tæt på nu, fortæller Olafur Kristjansson til Esbjergs hjemmeside og fortsætter.

- Vi gik på juleferie i december med en rigtig god fornemmelse efter en flot stime i efteråret, hvor vi byggede på selvtilliden uge efter uge, og det har naturligvis gjort den hårde vintertræning lettere at komme igennem. 

- Når det så er sagt, så er det vigtigt at pointere, at alle hold starter på en frisk nu med fornyet optimisme, så vi skal hurtigt finde tilbage til vores base.

Esbjerg indleder forårssæsonen på en andenplads, hvor de har samme antal point som rækkens førerhold Viborg FF. Men trods det gode udgangspunkt skal vestjyderne alligevel holde tungen lige i munden og være klar fra start, når de møder Vendsyssel.

- Der er intet, der er afgjort i den her række, og vi er kun halvvejs i sæsonen målt på antal spillede kampe. Vi skal altså være klar fra første minut, for ellers kan der hurtigt blive vendt op og ned på tingene i tabellen.

- Det var bøvlet at spille mod Vendsyssel før jul, og det bliver det igen. Som jeg har været inde på, så giver en vinterpause fornyet tro på tingene for alle mandskaber, og det vil man kunne se på resultaterne i de første runder. Nok ligger Vendsyssel i den tunge ende i rækken, men det tænker vi ikke på.

Kampen bliver spillet lørdag, men allerede fredag aften starter 1. division op igen, når Kolding IF møder FC Helsingør klokken 18:00. Senere på aftenen tager Viborg imod FC Fredericia.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 27. februar