Luk

EfB-chef om oprykning: Skal stramme ballerne

| 1. Division | 8 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Esbjerg fB 1-0
1. Division Oprykningsspil
74' 1-0 Nicolai Geertsen

Esbjerg løb ind i et nederlag til FC Helsingør, og en oprykning ser nu svær ud. Der skal derfor helt andre boller på suppen, hvis de skal have en chance ifølge Olafur Kristjansson.

Det blev en dyr fredag aften for Esbjerg, da alt gik imod dem i den danske 1. division. Deres store konkurrent Silkeborg formåede at slå Viborg, mens Esbjerg selv løb ind i et 0-1-nederlag til FC Helsingør.

Esbjerg havde store problemer gennem opgøret, hvor de på ingen måde virkede som et mandskab, der kæmper med om oprykning til 3F Superligaen, og derfor var cheftræner Olafur Kristjansson skuffet efter kampen.

- Jeg er skuffet. Vi tabte kampen, men Helsingør spillede en fin kamp. Fortjent er en lorte ting at sige, når man står i nederlagets stund. Men vi var ikke dygtige eller gode nok i dag.

- Vi manglede at turde at spille med bolden. Vi var lidt bange i første halvleg. I en periode i første halvleg tager vi fat i spillet og dominerer, men det var en for kort periode. Der var tegning til det i anden halvleg, men ikke nok, udtaler Olafur Kristjansson.

Esbjerg er nu hele syv point efter Silkeborg på andenpladsen, og det bliver derfor svært, hvis de vil vende tilbage til 3F Superligaen. Og Kristjansson vil da heller ikke bruge tid på alt snak om oprykning.

- Det gider jeg ikke at spekulere på nu. Det er jo klart, at afstanden bliver større. Jeg har ikke brugt et sekund på det. Vi skulle have vundet i dag, og nu må jeg kigge på stillingen.

- Så længe der er en matematisk chance, så skal vi jo selvfølgelig tro på det. Men der skal andre boller på suppen. Vi er ikke inde i en god periode, så vi må stramme ballerne.

Esbjerg møder i næste runde HB Køge hjemme på Blue Water Arena.


Af Raymund Nelausen
Søndag 16. maj