Luk

EfB-ejer i angreb: Standarden her er latterlig

| NordicBet Liga | 43 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC - Esbjerg fB
NordicBet Liga (26/09)
Oddset 3,95 3,65 1,85
bet365 4,00 3,80 1,75

Esbjerg-ejer Paul Conway langer ud efter standarderne i og omkring Esbjerg, der ifølge amerikaneren er latterlige. Men vi ordner det, fastslår han.

I forbindelse med Esbjergs udsatte premierekamp mod Vendsyssel gav klubejeren Paul Conway et interview til TV3 Sport, hvor han blandt andet kritiserede den danske presse i stor stil.

Det sker i kølvandet på de mange historier om Peter Hyballa og Esbjerg-trænerens metoder, hvilet altså med al tydelighed ikke falder i Conways smag.

Han fastslår, at alle påstande vil blive undersøgt, men han savner generelt professionalisme i og omkring Esbjerg.

- Vi bringer ordentlige standarder, og enhver form for påstand vil vi undersøge, men det går begge veje. Spillerne er nødt til at agere ordentligt, Spillerforeningen er nødt til at agere ordentligt, staben i klubben er nødt til agere ordentligt. Alle er nødt til at være professionelle, og det gælder også tidligere spillere.

- Standarderne her er latterlige her. Jeg har aldrig set så meget mangel på professionalisme hos journalisterne, tidligere spillere og endda nogle folk internt, men det er fint. Vi ordner det. Vi gør det til en mere professionel organisation.

- Enhver klub, der taber 110 millioner kroner i løbet af de seneste syv år, rykker ned og ikke rykker op igen med det største budget i ligaen, har et problem, men vi ordner det, ligesom vi gjorde med klubben i Belgien (Oostende, red.), og ligesom vi forbedrer Barnsley og Nancy hver dag, siger Paul Conway til TV3 Sport.

Hele interviewet med Esbjerg-ejeren kan ses øverst i artiklen eller ved at klikke her.


Af Martin Schmidt

43 kommentarer

SofaEFB 09:10          
Hvor mange artikler kan bold.dk mon få ud af det ene interview?
Claus145 09:13          
- Enhver klub, der taber 110 millioner kroner i løbet af de seneste syv år, rykker ned og ikke rykker op igen med det største budget i ligaen, har et problem, men vi ordner det, ligesom vi gjorde med klubben i Belgien (Oostende, red.), og ligesom vi forbedrer Barnsley og Nancy hver dag, siger Paul Conway til TV3 Sport.

Har rammer hovedet på sømmet, og jeg er vild med det! Endelig gør man op med tidligere tiders uprofessionelle tilstande hvor spillerne træner det de lyster, og fyrer trænere når de yder dem hierarkisk modstand
forzabayern 09:14          
Hold kæft en idiot.
Kim W 09:16          
Uanset om Hyballa er en kæmpe idiot og bør fyres, så er pressen en flok amatører. Alene dette interview siger det vel meget godt. Ejeren fremstår mere professionel end journalsiten, der lyder som en lille skoledreng, både i fremtoning og engelsk-kundskaber.
Stankovic 09:20          
Claus145 tak for igen at du bidrager med et godt grin her en regnfuld morgen. Nok engang forholder du dig overhovedet ikke til det som der reelt set foregår.
Fremad Amager på Landsholdet 09:30          
Ledelsen prøver at rydde op. Det kan gøre ondt. Men journalisterne (EB) har sat sig for at de vil se om de kan få træneren fyret. Det er skammelig journalistik, selv når de i interviewer Conway fremstiller de det som at han "hidser sig op" - ja det er da klar når det er ensidig journalistik.
Monobryn 09:33          
Han har da ret i minimum én ting: Kvaliteten blandt danske sportsjournalister er ikke særlig høj, som også blev illustreret meget godt i interviewet.
Torsdag 23. september