Luk

EfB godkender vindue: Styrket i alle kæder

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Hvidovre IF
1. division (20/10)
Oddset 1,48 4,50 6,20
bet365 1,53 4,50 4,75

Med fem forstærkninger er Esbjerg-træner Olafur Kristjansson godt tilfreds med transfervinduet. 

Esbjerg har brugt transfervinduet på at samle holdet igen, efter det blev til nedrykning fra 3F Superligaen seneste sæson. 

Nu gælder det kampen om en hurtig retur til landets bedste række, og her har esbjergenserne givet sig selv gode forudsætninger med et godt transfervindue. 

- Vi har hentet fem spillere, Jakob Ankersen, Andri Bjarnason, Clinton Antwi, Christian Køhler og Nicklas Strunck, og jeg synes, at vi er blevet styrket i alle tre kæder. 

- Vi har fået en ekstra valgmulighed på venstre back, vi har fået de ønskede alternativer på midtbanen, vi har fået en kantspiller, og der er øget konkurrence om pladserne i angrebet. Samlet set er det godkendt, siger Olafur Kristjansson til Jydske Vestkysten.

Esbjerg er startet sæsonen med 13 point i de fem første runder af 1. division. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

To_Madeira 10:20          
Enig. Jeg har undret mig lidt over de fans, der har været utilfreds med vinduet. Vi har beholdt truppen på nær lejesvende og Lungi og hentet 4-5 interessante spillere ind. Det må være særdeles godkendt med tanke på at vi er et 1. divisionshold.
Gustav09 12:22          
Godt de godkender sig selv :-)
nevskrone 15:09          
Ja, Bjarnason og Clinton er forbedringer. Der er absolut ingen erstatninger for Lungi, 2 midtbanespillere, der er 2-3 niveauer under Lungi. Vi er så tilbage til den gamle sygdom, med at købe/leje middelmådige spillere, istedet for at bruge egne talenter. Savner stadig en styrmand i forsvaret, håber så det kommer i vinterpausen.
Rurik Gislason og Ronnie Schwartz er stadig ledige.
Esbjerg - fan 15:20          
Rurik Gislason og Ronnie Schwartz er stadig ledige.
Og de skal så have det samme i løn, som hele den nuværende trup tilsammen.

Schwartz er vel stadig på kontrakt i FCM.
Kaalhovedet 20:21          
Jeg synes at Esbjerg skulle tage og give Justin Shaibu et par træningspas. Tror helt bestemt at han ville kunne gavne i angrebet. Og Shaibu er helt fri på markedet i øjeblikket.
EfB-Bold 21:10          
Så skulle det være en forhånds kontrakt så han først ankommer til Januar, da han ikke kan blive registreret før vinter
Tirsdag 20. oktober