Luk

EfB-islænding: Stressende tid under Hyballa

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Esbjergs nye islandske forsvarer Isak Olafsson melder om en stressende første tid i den vestjyske klub, men der er kommet bedre stemning i truppen efter Peter Hyballas exit.

Esbjerg hentede denne sommer forsvarsspilleren Isak Olafsson i SønderjyskE, men islændingen har haft en svær start i klubben med en skade og kaos under Peter Hyballa.

21-årige Olafsson fortæller, at det var en stressende tid under Hyballa, men han ser nu fremad mod lysere tider.

- De første måneder har været lidt stressende, men min situation er fin. Jeg blev skadet efter de to første kampe, da der var en anden træner, denne såkaldte 'terrortræner', siger Isak Olafsson til fotbolti.net.

- Så kom der en ny træner, og min situation er lidt underlig, men det er godt at være her, komme i form og forhåbentlig er min situation god, når jeg vender hjem til Esbjerg.

Olafsson mener, at atmosfæren har ændret sig under Esbjergs nye cheftræner Roland Vrabec.

- Ja, men der er stadig meget arbejde, der skal gøres. Det var et lidt ødelagt hold, som alle kender efter det her med den anden træner. Vi er ikke i en god position, men der er lidt bedre stemning nu.

Isak Olafsson siger videre, at han ikke personligt oplevede nogle episoder med Peter Hyballa, og han er optimistisk omkring sin fremtid i Esbjerg, siger han.


Af Sara Margren
Søndag 26. september