LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

EfB-kaptajn ærgerlig over forspildt chance

| NordicBet Liga | 28 kommentarer
EfB-kaptajn ærgerlig over forspildt chance
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 2,90 3,30 2,37
NordicBet 3,10 3,25 2,38
Oddset 3,40 3,25 2,25

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjergs anfører Nicolaj Hagelskjær ærgrer sig over holdets 0-1-nederlag til Vejle tirsdag aften, der betød, at vestjyderne måtte afgive førstepladsen i 1. division. Han ser dog fortsat gode muligheder for at vinde den tilbage.

Esbjerg tabte tirsdag aften på hjemmebane foran 5.230 tilskuere til Vejle, der med sejren overtog førstepladsen i 1. division fra netop vestjyderne.

Anfører Nicolaj Hagelskjær er træt af resultatet, som betyder, at holdet forpassede muligheden for at skabe et hul i tabellen ned til forfølgerne.

- Det ærgrer os helt vildt, at vi tabte opgøret. At lukke dem ind i kampen om førstepladsen var ikke godt. Nu er vi fire hold, der for alvor skal slås om de tre øverste pladser, og alle går jo efter førstepladsen. Der bliver kamp til stregen helt til sidste runde.

- Det var en sekspointskamp, vi bare ikke måtte tabe. Et kryds som minimum havde jo været fint at tage med, for så havde vi holdt afstanden til Vejle, siger han til bold.dk.

Esbjergenserne er placeret på andenpladsen i rækken, og har blot et point op til Vejle, der giver direkte oprykning til Superligaen. Højrebacken erkender, at der venter et hårdt slutprogram, men mener samtidig, at chancerne for at slutte blandt de tre bedste i rækken er fine.

- Jeg synes, vi har gode muligheder fortsat. Der er fem kampe tilbage, hvoraf vi har to svære udekampe i Fredericia på søndag og dernæst Viborg, så der bliver nok at se til.

- Arbejdshandskerne skal uden tvivl på, så vi for alt i verden undgår at slutte som nummer fire, men vi tror på, at vi kan slutte som nummer et, selvom det er ude af vores hænder.

- Nu må vi jo tage til Fredericia på søndag og gøre alt for at tage tre point. Det bliver ikke let, for det er et hold, vi har haft problemer med tidligere, men vi går efter at lave et godt resultat derovre, siger Nicolaj Hagelskjær.

Esbjerg har på andenpladsen 49 point, mens Viborg og Vendsyssel på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen har 48. Vejle topper med 50.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenni Poulsen

28 kommentarer

Dahl 19:01          
I kan starte med at styrre jeres lorte fans. Kaster sten efter børn og familier, smadre fan bussen. Håber virkelig de får en hård straf.
Skibhøj Anlæg 19:04          
@Dahl
Som EfB-fan ser jeg gerne at du lader være med at kalde de klaphatte som angreb bussen for fans.
Tak
Kirch 19:07          
I spillede jo som et hold der hellere ville undgå at tabe, end et hold der ville vinde. Det gik galt. Forfejlet taktik imo
Dahl 19:13          
Det var ikke kun bussen der blev angrebet, der blev kastet sten da vi gik fra stadion. Måske kalder du dem ikke fans, men flere af dem havde Esbjerg trøjer på. Så det er sgu klubbens ansvar at have styr på de bøller. Det er sidste gang min familie kommer på Esbjerg stadion.
Stolte Esbjerg FB 19:39          
Sjovt som folk stoler blindt på hvad der bliver skrevet i aviserne, og brokker sig over de 15 som er anholdt.
Der er kastet 1 sten igennem et bus vindue, og altså ikke 15, og nej jeg går ikke ind for hærværk, det er selvfølgelig ikke okay.

Men nu var jeg selv på stadion, og så hvordan politiet både løb og kørte rundt og jagtede Esbjerg fans ud i alle kroge af området ved parkeringspladserne bagved stadion, tror jeg talte 5-6 politibiler på min cykeltur hjem
Maradona-Messi 19:55          
Nu ved jeg ikke, hvad der skete efter kampen, men at kaste med sten er i hvert fald dumt...det er vi jo nok enige om!

On topic: synes, at kernen i det Hagelskjær siger, er, at de ville kunne leve med en uafgjort kamp, for det bar det præg af langt hen i kampen. Som Vejle-fan er jeg selvfølgelig godt tilfreds med det, men det var da lidt synd for kampen. Og nej, det var da heller ikke fordi, at VB kom blæsende, men de ville det mere...for en gangs skyld!
Sticky 20:08          
@ Dahl

De idioter du kalder fans, er jo nok de samme der stod og fyrede pyro af udenfor Stadion, fordi de var forment adgang. De idioter findes alle steder, formentlig også i Vejle, hvad skal man gøre mere end at nægte dem adgang til stadion, syns du ?

On topic: Jeg er så skide træt af Hagelskjær, han er en parodi på en kaptajn og den første spiller nogensinde jeg har oplevet falde så voldsomt i niveau, som han har præsteret i sin tid i EfB. Giv nu anførerbindet til en Esbjergdreng, der vil gå forrest og bløde for trøjen. Hagelskjær vil/kan ingenting.
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar