LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

EfB-kaptajn: Resultatmæssigt god start

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
EfB-kaptajn: Resultatmæssigt god start
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
Træningskamp (22/01)
bet365 1,50 4,50 4,50

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjergs anfører Nikolaj Hagelskjær glæder sig over tre vigtige point til topstriden efter det søndag blev til en sikker 2-0-sejr over bundproppen Skive i forårspremieren i 1. division.

Esbjerg åbnede søndag forårssæsonen i 1. division, da holdet hjemme på Blue Water Arena vandt 2-0 over bundholdet Skive foran 2.058 tilskuere i en kamp, der reelt blev afgjort efter blot syv minutters spil, da Anders Dreyer scorede direkte på frispark til 1-0.

Vestjydernes anfører Nikolaj Hagelskjær er tilfreds med resultatet, men erkender samtidig, at spillet ikke ramte højeste niveau. Han mener, at Skives defensive tilgang gjorde det svært for esbjergensernes offensiv.

- Resultatmæssigt var det en perfekt start på foråret. Spillemæssigt kunne det godt have været meget bedre, men det blev en lidt mærkelig kamp, fordi Skive bare stillede sig ned indtil det 85. minut, og så måtte vi skabe kampen.

- Det var lidt svært for os at spille imod, og da banen heller ikke er helt fantastisk endnu, blev det aldrig sådan rigtig godt. Heldigvis scorede vi et tidligt mål, som vi nød godt af resten af kampen, og når alt kommer til alt, så var sejren det vigtigste, siger han til bold.dk.

Esbjerg har ikke lukket mange mål ind i vinteropstartens træningskampe, og det lykkedes blandt andet at spille til nul mod Europa League-deltagerne CSKA Moskva på holdets træningslejr. De gode, defensive takter fortsatte mod Skive, og det glæder højrebacken.

- Vi gav ikke meget væk defensivt, og de få chancer Skive havde i første halvleg, mener jeg egentligt, at vi forærede dem. Det er selvfølgelig noget, vi skal have rettet op på til de kommende kampe, men generelt stod vi fint defensivt, og jeg følte, at vi havde meget god kontrol, siger Nikolaj Hagelskjær.

Esbjerg er placeret som nummer fire i 1. division, og har fem point op til Vejle på førstepladsen, der giver direkte oprykning til Superligaen. Vejlenserne spillede fredag 0-0 imod Thisted, der ligger nummer to, så esbjergenserne har allerede indhentet to point på de to hold, hvilket skaber glæde på vestkysten.

- Jeg så Vejles kamp mod Thisted i fredags, og jeg tror, at hele vores omklædningsrum var tilfredse med, at den endte uafgjort. At vi så selv går ud og leverer samtidig, er meget vigtigt, for det bliver tæt i toppen.

- Med sejren over Skive har vi sendt et signal om, at vi er klar til at spille med om de sjove placeringer helt til det sidste, hvilket vi også tror på, vi kan, slutter Nikolaj Hagelskjær.

Esbjerg får i næste runde besøg af Fredericia.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenni Poulsen
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar