Luk

EfB-keeper om 0-4: Det var noget lort

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Esbjerg fB
1. division (29/09)
Oddset 2,60 3,50 2,60

Esbjergs Jeppe Højbjerg erkender, at indsatsen mod AaB ikke var god nok. Han tror på, at truppen har kvaliteten til at få tingene vendt.

Esbjergs dårlige sæsonstart fortsatte søndag, da holdet tabte med hele 0-4 ude mod AaB.

Dermed står Esbjerg med et enkelt point og en målscore på 1-9, og målmand Jeppe Højbjerg erkender, at det ikke er godt nok.

- Det var lidt noget lort mod AaB. Det var ikke, som jeg havde håbet, siger Højbjerg.

- AaB var gode til at presse os. De skubbede højt op, og vi lavede nogle ærgerlige fejl. Det sker i fodbold, men i denne kamp lavede vi for mange, og så straffede AaB os.

Jeppe Højbjerg har svært ved at forklare, hvorfor kvaliteten er dalet så meget i denne sæson, efter Esbjerg for få måneder siden sikrede bronzemedaljer i Superligaen.

- Vi har mange af de samme spillere, så det har ikke noget med kvaliteten at gøre. Vi skal have det vendt, men lige nu ser det ud, som om at folk mangler troen på sig selv. Det starter på træningsbanen, for vi skal arbejde os ud af det. Der er ikke andet at gøre.

- Det har været tætte kampe indtil denne kamp. Vi tabte fortjent 0-4 til AaB, men i de andre kampe havde vi ikke heldet med os.

- Det handler ikke kun om held. Vi har ikke været skarpe nok, og det er de små ting, som afgør tingene. Vi har et godt hold, og det skal vi vise, siger Højbjerg.

Esbjerg får i næste kamp besøg af oprykkerne fra Lyngby.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 26. september