Luk

EfB-kvartet smidt på U19: Sker ofte i Tyskland

| NordicBet Liga | 30 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (25/07)
bet365 1,90 3,50 4,00

Esbjerg vil ikke lukke døren for, at Jakob Ankersen og de tre øvrige vragede spillere kan komme tilbage på førsteholdet. Det her sker ofte i Tyskland og ses også i England, lyder det.

Kevin Conboy, Jakob Ankersen, Zean Dalügge og Yuri Yakovenko er blevet smidt ned på U19-holdet i Esbjerg, fordi de ifølge klubbens nye trænerteam med Peter Hyballa i spidsen ikke passer til spilfilosofien.

Den tyske EfB-træners metoder har været meget i vælten de seneste uger, efter en række vilde historier er kommet frem i forskellige medier.

At Ankersen og co. er smidt på U19-holdet behøver dog ikke være permanent, fastslår bestyrelsesmedlemmet Paul Conway over for JydskeVestkysten.

- Lige så vel, som at de nuværende førsteholdsspillere kan ryge ud af truppen, lige så vel kan de fire komme tilbage. Jeg ved godt, at det ikke er normal procedure i Danmark at flytte spillere rundt på den måde, men sådan gør de ofte i Tyskland, og vi ser det også i England. Det er superviseret træning, og det er en ren sportslig vurdering, siger Paul Conway til jv.dk.

Spillerforeningen har kritiseret beslutningen om at degradere de fire spillere og kaldt det en strafaktion, men Paul Conway fastholder, at det er en ren sportslig vurdering.


Af Martin Schmidt

30 kommentarer

Nonono 09:01          
Ja, det er HELT normalt at kyle etablerede spillere ned på den måde. Samt formene dem adgang til matriklen som klubben befinder sig på. Og helt helt normalt at de nu ikke længere kan covid-19 testes sammen med de øvrige i truppen. Ork ja… de kan sagtens komme tilbage i varmen alle sammen… altså hvis de lige lader sig hjernevaske af træneren, så de ligesom ham mener at sherifstjerner og ydmygelser er helt tip-top.
Vibarekokke 09:02          
Ja, en sportslig vurdering, hvor man smider den største profil på ungdomsholdet. Det giver ingen mening overhovedet.
Machagen 09:08          
De har fuldstændig tabt sutten i Esbjerg, det er helt galt det der foregår
Highlandbear 09:12          
Ikke for, på nogen måde, at forsvare trænerene/ledelsens ageren i denne sag, men det viser sig jo at det var en overdrivelse/misfortolkning fra pressens side. Nok fordi de ikke har kendskab til de fysiske forhold i EFB.

De degraderede spillere skal klæde om m.m. sammen med U19 holdet. U19 holdet klæder om i faciliteter i EFBs klubhus, imens førsteholdet klæder om i faciliteterne på Blue Water Arena. Spillerne er ikke forment adgang til Blue Water Arena, i forbindelse med kampe osv. Der har de gratis adgang, på lige fod med resten af U19 truppen.

Ret skal være ret :-)

Dette fra interview bragt i Jyske Vestkysten i dag.
Liga Nord 09:15          
Det næste scenarie i EfB Elite er " Hvor gode er vi til at være hårde ved hinanden og komme styrket ud af store kriser " ? - Selvfølgelig skal EfB videre og kæmpe om oprykning til landets bedste række , hvor holdet hører hjemme !
Claus145 09:16          
Lille pædagogiske Danmark! Skolelærerne oplever det samme, at forældrene klager til skolen, når lille Jeppe smides uden for døren. I sådanne tilfælde er det aldrig Jeppe det er galt med, da de snotforkælede unge i Danmark pakkes ind i vat, og ikke modtager blot den mildeste form for disciplin i hjemmet

Det er for mig et frisk pust, at vi nu får sparket til kulturen med små forkælede spillere, der frem for at træne, hellere vil sidde på torvet i Esbjerg med deres pandebånd, designsko og duftevand under armene. Lad os få en ny kultur, en ny trup med spillere bestående at rigtige mænd der hellere tager fem timer ekstra i træningslokalet frem for at spille Playstation og dyrke deres fordrejede små stjernenykker
Nonono 09:26          
Claus145…. hvor ofte giver lærerne lille Jeppe sherifstjerner og ydmyger ham foran den øvrige klasse? Men selvfølgelig, hvis det er indenfor din tolerance ramme, så er det selvfølgelig helt sammenligneligt. Så er det jo lille Jeppe / spillertruppen den er gal med.
Fredag 23. juli