Luk

EfB måtte nøjes med remis efter chanceorgie

| 1. Division | 9 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Esbjerg fB 1-1
1. division
27' 1-0 Denis Fazlagic
59' 1-1 Joni Kauko

Esbjerg og Kolding delte med 1-1 efter en kamp, hvor Esbjerg fik reddet to forsøg på stregen i slutningen af kampen, hvor Kolding også bød sig til.

Hårdt prøvede Kolding var lørdag på en svær opgave, da man tog imod Superliga-nedrykkerne Esbjerg.

Inden kampen var Kolding således noteret for blot et point efter seks runder, men det lignede tidligt, at det skulle blive til mere mod tredjepladsen Esbjerg.

For meget tidligt fik Kolding en gigantisk mulighed, da et indlæg blev forlænget over ved bagerste stolpe til Denis Fazlagic. Hans afslutning røg dog lige på Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg, og så var der ligevægt.

Kampen startede ganske lige mellem de to, men generelt var det Esbjerg, som hovedsagligt var på bolden, mens Kolding lurede mere på omstillinger.

Derfor var der også chancer i begge ender, og den første store til Esbjerg stod Andri Bjarnason for. Han var helt fri, men han valgte i stedet at forsøge at spille en medspiller. Afleveringen røg dog direkte til Kolding-fødder, og så var den chance væk.

Esbjerg var nok farligst, og efter 25 minutter fandt nytilkomne Nicklas Strunck sin holdkammerat Pyry Soiri med en strålende aflvering. Han chippede en høj bold i dybden, og Soiri var helt alene og havde god tid, men han tæmmede bolden dårligt, og så kunne Kolding klare faren.

Kort efter viste Kolding dog også tænder, da Jakob Ankersen smed bolden i en dribling foran Kolding-feltet. Oliver Drost blev sendt afsted i en omstilling, og han så sig ikke tilbage. Med et langt træk lavede han en tunnel på Rodolph Austin, inden han fortsatte fremad.

Til højre fandt han Fazlagic, der denne gang slog til og sparkede Kolding på 1-0 med en høj afslutning i det nærmeste hjørne. Kort efter var Kolding igen tæt på, men en aflevering fra Fazlagic fik for lidt.

Esbjerg havde frem mod pausen svært ved at skabe muligheder, og det var særligt Sebastian Sommer på Koldings centrale midtbane, som gjorde det svært for gæsterne.

Derfor gik Kolding også til pause ved 1-0, men den føring holdt kun et kvarter af anden halvleg.

Jakob Ankersen smed et hjørnespark indover, og her kunne Joni Kauko stå på flade fødder og heade udlignignen i mål. Kort efter var Bjarnason også tæt på at øge, men det blev ved 1-1, da skuddet tog sidenettet.

Esbjerg lagde på og pressede videre mod en føring, men de helt store chancer lod vente på sig indtil allersidst.

Men så kom der også en overflod i begge ender. 

Først blev Jakob Ankersen reddet af Koldings nytilkomne forsvarer fra FC Nordsjælland Marcus Gudmann, som klarede Ankersens forsøg på stregen, og kort efter måtte endnu en Kolding-spiller redde på stregen.

Koldings Kiilerich begik en stor fejl, som sendte Yuri Yakovenko afsted. Han rundede Kolding-keeperen, men på stregen kom den tilbagevendte Mads Eriksen tilbage og reddede flot.

I den anden ende var der også store muligheder for Kolding, hvor blandt andre Christian Kudsk kom helt alene igennem, men Højbjerg tog forsøget.

Trods utallige chancer blev det latså ikke til flere mål, og dermed endte kampen altså 1-1.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

BD 15:57          
Utroligt ar den kamp ender med kun to mål. Hvordan Yakovenko, Ankersen og Bjarnason brænder de chancer er mig en gåde..
Boleyn Ground 16:01          
Den sluttede nu 1-1 Bold.dk
Klopptimist 16:02          
Esbjerg og Kolding delte med 2-2
Two men say, they´re Jesus...
kallekut 17:34          
Utroligt at den kamp endte med point til gæsterne, der virkelig havde heldet på deres side i 1 halvleg, hvor hjemmeholdet havde flere kæmpe chancer. Superliga nedrykkerne, havde dog også deres store muligheder -
Et kæmpe frispark på Koldings Sebastian Sommer, i feltet, da Esbjerg udlignende - undlod den knap så heldig dommer at se ..
Men det er vel et bundholds lod ..
simonsecher 17:58          
Esbjerg fik fejlagtigt et mål underkendt for offside. Han var vel 3-4 meter onside, og hvis Bjarnasson snittede den videre til Kauko var Kauko kun 1 meter onside. Desuden viste tv billederne tydeligt at Ankersen forsøg var minimum en halv meter inde. Utroligt at dommer/ linjevogter ikke kunne se det. Så fuldstændig ufortjent at Kolding får et point i den kamp.
Soendersyd 21:03          
Okay det var vildt af KIF fik point der - tillykke - vi tager alt også vanvittige gaver! Tak EFB for året mest ineffektive præstation den varmer
Siffan fra viborg 21:58          
Vi siger tak i silkeborg
Tirsdag 20. oktober
Mandag 19. oktober