LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

EfB-midt: Håber FCM undervurderer os

| Superligaen | 4 kommentarer
EfB-midt: Håber FCM undervurderer os
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Joni Kauko håber, at FC Midtjylland kommer til at undervurdere Esbjerg fB, når de to hold mødes på søndag. Han har dog svært ved at se det ske.

Esbjerg fB har vundet de seneste tre kampe i Superligaen, og derfor ligger klubben i skrivende stund på en imponerende tredjeplads i tabellen.

Søndag får vestjyderne dog alvorlig modstand, når FC Midtjylland kigger forbi Blue Water Arena, og i det vestjyske er Joni Kauko meget bevidst om den styrke, midtjyderne kommer med.

- Vi spiller mod et af de bedste hold i Danmark, hvis ikke det bedste, og vi kan håbe på, at de undervurderer os. Det burde de dog ikke med tanke på vores form, men det håber jeg, at de gør, siger Kauko ifølge efb.dk.

- Jeg tror, det bliver en rigtig interessant kamp, og der er et stort potentiale i Esbjerg i forhold til fans, som kan hjælpe med at skabe gode oplevelser for os alle, siger Kauko.

Den finske midtbanespiller skiftede til Esbjerg i sommer, og han har været en af holdets stærkeste lige siden.

- Det har været fantastisk, for drengene har virkelig taget godt imod mig. Jeg føler mig velkommen, og jeg har det rigtig godt i Esbjerg, siger Joni Kauko.

- Vi arbejder hårdt som et hold, og så har vi et godt mix af forskellige typer, som gør, at vi kan vinde kampe. Det, tror jeg, er grunden til, at vi ligger, hvor vi gør, siger Kauko.

Esbjerg og FC Midtjylland ramler sammen søndag aften klokken 18.30.


Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. marts