Luk

EfB om restriktioner: Ekstremt uforstående

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Hvidovre IF
1. division (20/10)
Oddset 1,48 4,50 6,20
bet365 1,50 4,50 5,00

Esbjerg-direktør Brian Bo Knudsen er ekstremt ærgerlig og uforstående over for de nuværende restriktioner, der gør, at klubben maksimalt må lukke 500 personer på stadion.

Divisionsforeningens kampagne for at få det tilladte antal tilskuere på danske fodboldstadions i vejret har fået en lang række klubber til at støtte op.

En af dem er Esbjerg fB, og 1. divisionsklubbens administrerende direktør har svært ved at forstå, hvorfor de nuværende begrænsninger er, som de er.

- Vi er ekstremt ærgerlige og uforstående over, at vi ikke må være flere end 500 mennesker på Blue Water Arena i forbindelse med vores hjemmekampe, fordi vurderingen fra myndighedernes side er, at der er en stor risiko for smittespredning. 

- Det er vi i EfB og dansk fodbold som helhed ikke enige i, fordi vi alle har investeret i en række sikkerhedsforanstaltninger, der er smitteforebyggende, siger Brian Bo Knudsen til Esbjergs hjemmeside og fortsætter:

- Blue Water Arena er myndighedsgodkendt på linje med stadions i 3F Superligaen, og vi kan håndtere flere tusinde tilskuere forsvarligt og sikkerhedsmæssigt. Stadion er inddelt i sektioner á 500 personer, der er etableret ensretning i alle ind- og udgange og hegnet af således, at der er separate boder og toiletforhold i hvert afsnit. Yderligere har vi kontaktoplysninger på samtlige gæster, så vi kan kommunikere vigtig information direkte ud.

- Situationen for dansk fodbold er alvorlig. Økonomien hos klubberne er mærket, da vi ikke kan leve op til de forpligtelser, vi har overfor særligt vores loyale samarbejdspartnere og abonnementskortholdere. 

- Det er ikke holdbart, og vi opfordrer til, at politikere og myndigheder sætter sig grundigt ind i de forhold, vi afvikler fodbold under i dansk fodbold, og genovervejer de nuværende restriktioner, siger Esbjerg-direktøren.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

12'eren 21:48          
Jeg forstår ham til fulde - og har ondt af klubberne, at de skal administreres så elendigt af de ansvarlige myndigheder som det her er tilfældet... Med et stadionkapacitet i Esbjergs tilfælde på over 17.000, er det jo helt hen i vejret, at myndighederne kun tillader der sidder 500 mennesker i ÉN sølle sektion. Det er mildt sagt ikke ok.
Dr Phil 23:07          
Jeg kan fortælle dig det præcise tilskuertal i årets Premier League, Bundesliga og LaLiga - helt uden at kigge i statistikker.

Et hint - det er under 1 tilskuer!


Måske skal de danske klubber ikke føle sig helt så voldsomt forfulgte, som de tilsyneladende gør. Selv Sverige, som har gået som værende det oplysende eksempel på at man ikke skulle lukke landet ned, da virussen brød ud, tillader ikke tilskuere overhovedet.
12'eren 23:59          
Hvad andre lande gør og ikke gør, må vi lade dem om - og så må vi holde os til det virker, og tillade alt det, som ikke har nogen negativ indvirkning på smittekurven alligevel.

Der er også en økonomi (eksistensgrundlag) der fortsat skal hænge sammen i klubberne. Det er jo ikke alle, der er ansat steder i samfundet, hvor der hersker "ingen kvaler - det offentlige betaler". Så klubberne har så absolut en ret til at forholde sig kritisk overfor de retningslinjer som er trukket ned over hovedet på dem, og udfordre der hvor det ikke giver mening. Dette gælder også for andre brancher - men det falder vist udenfor dette forum...
1312 07:16          
Dr Phil, tag lige et kig på Bundesligaen igen :)
KennethF 07:57          
Jeg kan fortælle dig det præcise tilskuertal i årets Premier League, Bundesliga og LaLiga - helt uden at kigge i statistikker.

Et hint - det er under 1 tilskuer!
Som 1312 skriver, burde du måske alligevel tage et kig i de statistikker. Og nu hvor du er i gang, kan du jo så også tage et kig på tilskuertallene i f.eks. Frankrig eller Polen.
bruger 150809 08:52          
Jeg synes at man i Esbjerg sagtens kunne være 1000 tilskuer , problemet er bare at folk alligevel klumper sig sammen.Manog det kan man takke AaB , agf og Selfølgelig Brøndby for .
Dentovltemand2 13:58          
@bruger 150809

Er selv FCK fan, men så vidt jeg ved har der ikke været nogen form for problemer med afholdelsen af kampe på Brøndby stadion under superliga modelen.
Tirsdag 20. oktober
Mandag 19. oktober