Luk

EfB-profil efter rodebutik: Varmen påvirkede os

| 3F Superliga | 0 kommentarer
EfB-profil efter rodebutik: Varmen påvirkede os
Foto: Getty Images

Jacob Lungi Sørensen siger til TV3 Max, at varmen påvirkede både Silkeborg og Esbjerg og skabte en rodet affære uden højt tempo.

Esbjerg kunne ikke knække Silkeborg søndag eftermiddag, og begge hold havde scoret to gange, da de gik fra banen efter 90 minutter.

Jacob Lungi Sørensen mener, at det blev en rodet kamp uden meget tempo, men det skyldtes i høj grad varmen. Det siger han til TV3 Max.

- Jeg synes, det føltes som en rodebutik. Det sidste kvarter havde ikke ikke rigtigt positioner, fordi vi jagtede det ene mål, siger han og fortsætter:

- Men jeg synes, at vi var mærkede af varmen. Det kunne man både se på vores og Silkeborgs spillere, så det blev en kamp uden alt for meget tempo. Det er egentlig det, jeg har at sige om kampen.

Adrian Petre startede på toppen, da Yuri Yakovenko havde karantæne. Rumæneren greb chancen og scorede to mål, og det glæder Jacob Lungi Sørensen.

- Det er jo dejligt, at han gik ind og lavede to kasser. Han er en mand, der lever af at lave mål, og man kan tydeligt mærke på ham, hvis han ikke får lavet de mål. 

- Vi får vel en irriterende Adrian Petre til træning i morgen, men det er fint. Godt han er kommet i gang, siger midtbanespilleren.

Esbjerg ligger næstsidst i Superligaen med fem point efter syv kampe.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 15. september
Lørdag 14. september