LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

EfB-profil om sejr: Kunne være blevet hektisk

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
EfB-profil om sejr: Kunne være blevet hektisk
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 3,10 3,30 2,25
NordicBet 3,10 3,25 2,39
Oddset 3,15 3,20 2,40

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Anders Dreyer er glad for 5-2-sejren over Nykøbing FC. Sejren var dog ikke så sikker, som cifrene kan antyde, erkender han.

Esbjerg fB løb med en 5-2-sejr, da klubbe mandag tog imod Nykøbing FC i 1. division. Dermed fik vestjyderne revanche efter forrige rundes nederlag til Vendsyssel FF.

Anders Dreyer stod selv for en scoring og en assist, og den bare 19-årige Esbjerg-profil er meget tilfreds med de tre point.

- Det var utroligt vigtigt, efter at vi led et sent nederlag mod Vendsyssel. Det var dejligt at komme tilbage på rette spor igen, siger Anders Dreyer til bold.dk.

Sejren var dog ikke sikker hele vejen igennem opgøret, fortæller Anders Dreyer, som spillede hele kampen.

- Da vi mødte dem sidst, fik vi ikke scoret på vores chancer, men det gjorde vi denne gang og kom foran 3-0. Men de fik så scoret lige inden pausen, hvorefter vi gik i omklædningrummet og blev enige om at fortsætte, som vi havde gjort indtil da.

- Men det gjorde vi måske ikke helt, og så fik de scoret til 3-2. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke blev en smule hektisk. Vi tænkte måske lidt 'åh nej, ikke igen', men vi fik ret hurtigt lukket kampen med scoringen til 4-2. 

- Jeg synes, 5-2 var et fair resultat. Vi skabte mange chancer. Men de kom også frem til noget, og det kunne måske også have stået 3-3, hvis vi ikke havde fået en scoring hurtigt efter 3-2-scoringen.

- Det kunne helt bestemt været gået begge veje. Men det var vigtigt, at vi fik scoret og lukket kampen, så vi ikke stod i en situation, hvor alt kunne ske i de sidste hektiske minutter, siger Anders Dreyer.

Esbjerg er efter mandagens resultater, som flaskede sig udmærket for Esbjerg, på fjerdepladsen i 1. division og har et enkelt point op til Viborg på den tredjeplads, der kan ende med oprykning.

Dreyer er bevidst om situationen i toppen og forsøger at holde fokus på at samle endnu flere sejre sammen.

- Det er selvfølgelig helt vildt tæt. Man skal ikke smide for mange dumme point, før man pludselig er helt væk.

- Det giver selvfølgelig en lidt bedre smag i munden, når de andre hold taber, men vi skal ikke tænke så meget på de andre. Vi skal bare vinde resten af vores kampe - det går vi efter.

Esbjerg skal i næste runde en tur til hovedstaden, hvor Fremad Amager venter.

nicolai@bold.dk

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar