Luk

EfB-profil roser HB Køge: Vi skal svare igen

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjergs Leonel Montano forventer et svært opgør, når vestjyderne skal en tur til HB Køge, og derfor skal de forsøge at kunne svare igen med deres eget spil.

NordicBet Ligaen er tilbage på programmet fredag aften, hvor HB Køge hjemme på Capelli Sport Stadion tager imod Esbjerg.

Her kommer gæsterne fra Vestjylland på en svær opgave, da værterne fra HB Køge leverer en god omgang offensiv fodbold, og derfor skal Esbjerg forsøge at få vendt kampen om til deres præmisser.

Det fortæller Esbjergs Leonel Montano til klubbens hjemmeside.

- Vi skal møde et godt hold, der kan spille hurtigt og offensivt fodbold på eget kunstgræs, så vi skal være klar fra start og være klar til at svare igen med vores eget spil. 

- I tabellen ligger vi side om side, så det siger sig selv, at det vil være utroligt vigtigt, hvis vi kan få vippet kampen over på vores side og spille os til en sejr, udtaler Leonel Montano.

Esbjerg skød for et par runder siden Hobro fuldstændig i sænk i 1. division, da de vandt med hele 6-2, og det er en præstation, som de i den grad kan bruge til noget.

- Efter en dårlig start på sæsonen på udebane fik vi en god 6-2-sejr i Hobro i seneste udekamp, og det kan vi bruge til meget. 

- Det var den første sejr i sæsonen på fremmed græs, og vi fik bevist noget overfor vores fans og ikke mindst os selv, så den tro tager vi med til Køge kombineret med en revanchelyst ovenpå 2-2-kampen mod Jammerbugt FC.

Der er kampstart mellem HB Køge og Esbjerg fredag aften klokken 19.00.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december