Luk

Luk

EfB regner med træningstur trods corona

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB har planlagt en træningstur til Tyrkiet i starten af februar, og den planlægger vestjyderne at gennemføre, medmindre der sker noget uventet i forhold til corona-smitte.

Hobro og Sønderjyske har aflyst deres træningslejr, og Randers meddelte mandag, at klubben agter at drage til Belek i Tyrkiet som planlat.

Nu ser det ud til, at EfB følger Randers' eksempel og gennemfører deres træningslejr i Tyrkiet, der er programsat til at foregå mellem den tredje og 13. februar.

Dog kan en ny tyrkisk restriktion, der vilkårligt kan udvælge indrejsende til en PCR-test, spænde ben for vestjydernes tyrkiske ridt. Bliver en spiller testet positiv, skal han og hans nærkontakter nemlig isoleres i 14 dage, hvilket selvsagt vil medføre et corona-ragnarok.

Den udfordring er de dog opmærksomme på i fiskerbyen.

- Det er jo den slags, vi skal have snakket med vores rejsearrangør om. For eksempel skal vi også have klarlagt, hvem der betragtes som nære kontakter. Hvis det er hele holdet, har vi jo et problem, siger klubbens direktør, Jens Hammer, til JydskeVestkysten mandag.

Indtil videre er planen dog, at Esbjerg gennemfører træningslejren, der blandt andet indeholder træningskampe mod Arsenal Tula og FC Olimp Dolgoprodniy, som begge kommer fra Rusland.

Esbjerg overvintrer på NordicBet Ligaens ottendeplads og skal i forårets første divisionskamp op mod Fremad Amager på udebane den 25. februar.


 


Af Peder Carlsen
Søndag 22. maj
Lørdag 21. maj