Luk

EfB slog Fremad A. i brændte chancers kamp

| NordicBet Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Fremad Amager 2-1
NordicBet Liga
3' 1-0 Elias Sørensen
40' 2-0 Steve Simpson
57' 2-1 Con Ouzounidis

Der var masser af chancer i begge ender, men særligt til Esbjerg, der også endte med at vinde 2-1 over Fremad Amager i NordicBet Ligaen.

Esbjerg og Fremad Amager har begge fået en bøvlet start på sæsonen i NordicBet Ligaen, men har på det seneste fået tanket lidt selvtillid og fået sat point ind på kontoen.

Lørdag eftermiddag mødtes de på den jyske vestkyst, hvor vinderen kunne få kontakt med top seks, mens taberen ville blive sat lidt tilbage igen.

Hjemmeholdet fik en drømmestart, da Mads Larsen drev bolden frem efter bare tre minutters spil og lagde bolden ind i feltet til Elias Sørensen, der trykkede bolden fladt i nettet til 1-0.

Efter knap ti minutters spil burde Esbjerg-angriberen være blevet dobbeltmålscorer, da Nicklas Strunck blev spillet dybt i højresiden.

Han lagde den skråt bagud til Elias Sørensen, der havde frit mål, men sparkede på overliggeren.

Og Sørensen skulle få en tredje chance i det 16. minut, da han fik en halv friløber, men blev hårdt presset af en Fremad Amager-spiller. Sørensen fik afsluttet, men gæsternes keeper Jacob Pryts reddede med en fodparade.

Efter en halv times spil var Elias Sørensen igen på spil, da han modtog en tværpasning, som han lagde af med hælen til Charlie Windfield, der dog fik blokeret sin afslutning til hjørne.

Fem minutter senere var Fremad Amager i stedet ved at komme tilbage i opgøret, da Jeppe Højbjerg kom skidt ud til et hjørne.

Christoffer Palm headede den løse bold mod kassen, men her blev den headet væk fra stregen, inden Palm forsøgte sig igen med en flugter, der røg langt over kassen.

Fem minutter før pausen kom Esbjerg på 2-0 efter en brøler af Pryts, der sparkede bolden lige ud til Strunck, der sendte Steven Simpson alene afsted med mål, og her svigtede han ikke.

Fremad Amager fik en stor dobbeltchance kort før pausen, men det blev ved 2-0 efter første halvleg.

Esbjerg-selvmål åbnede for spændingen

Anden halvleg var 12 minutter gammel, da Fremad Amager fik fornyet tro på tingene.

Et vip ind i Esbjerg-feltet endte med, at Con Ouzounidis headede den over egen keeper og i nettet via stolpen. Reducering til 2-1.

Minuttet senere burde Elias Sørensen have gjort det til 3-1, da han tog en lang bold ned, rundede Fremad Amager-keeperen, men Jacob Haahr reddede afslutningen på stregen.

I den anden ende fik Kristoffer Munksgaard en perfekt tværpasning, som han misbrugte på det skammeligste og ramte stolpen.

Dermed endte det med en 2-1-sejr til Esbjerg i en kamp, hvor begge hold havde chancer til meget mere.

Med sejren er Esbjerg nummer syv med ni point - der er 11 point op til andenpladsen. 


Af Andreas Roesen
Mandag 25. oktober