Luk

Luk

EfB smed sejr i overtiden og ligner nedrykkere

| NordicBet Liga | 24 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF 2-2
1. division nedrykningsspil
38' 0-1 Jeppe Pedersen
64' 1-1 Lasha Parunashvili
77' 2-1 Emil Holten
90' 2-2 Lasse Steffensen

Esbjerg spillede søndag 2-2 mod Vendsyssel, og dermed ser vestjyderne ud til at rykke ud af NordicBet Ligaen.

I bunden af NordicBet Ligaens nedrykningsspil skulle Esbjerg nok engang ud i en kamp for livet, da Vendsyssel kom på besøg i det vestjyske søndag eftermiddag.

Med Fremad Amagers 1-0-sejr fra i fredags in mente, var der alvorligt pres på Esbjerg for at skabe et resultat, hvis ikke den turbulente traditionsklub skal ende ud i et frit fald med nok en nedrykning.

Kampen startede ud i et moderat tempo, hvor Vendsyssel burde have bragt sig i front ved Zander Hyltoft, som havde en stor chance tæt på mål.

Føringen til Vendsyssel skulle dog alligevel falde, og det var effektivt arbejde fra gæsterne.

For til trods for at Esbjerg sad på spillet frem til dette punkt, var indskiftede Jeppe Pedersen manden for 1-0-scoringen til gæsterne, da han satte panden på et indlæg fra Hyltoft i det lille felt.

En kold spand vand i hovedet for Esbjerg, som nu virkelig var kommet ud på det dybe.

Det lykkedes da heller ikke at få udlignet før pausen, som sluttede med 1-0 til Vendsyssel.

Esbjerg tæt på comebacket efter pausen

Efter pausen var der en anden ild i Esbjerg-mandskabet, og det var tydeligt at værterne var opsatte på at lave et resultat.

Værterne lagde et pres, og det betalte sig efter en god times spil, da Lasha Parunashvili kunne saksesparke udligningen til 1-1 ind bag en chanceløs Lukas Jonsson.

Et flot mål, som tydeligvis kaldte på flere fra hjemmeholdet, som pressede på for en føring.

Det mål faldt med et kvarter igen, da Emil Holten kom først på et glimrende indlæg fra Andreas Troelsen og kunne gøre det til 2-1 med et veltimet hovedstød.

Der var momentum hos hjemmeholdet og en følelse af, at tingene gik esbjergensernes vej, men i det andet minuts tillægstid blev håbet slukket for værterne.

Således steg Lasse Steffensen til vejrs på et indlæg fra Rune Frantsen, og med et hårdt hovedstød kunne han gøre det onde ved Esbjerg.

Dermed står Esbjerg fortsat uden sejr siden november, og de har nu tre kampe til at indhente de seks point, som der pt er op til Fremad Amager.


Af Cillian Murphy
Mandag 27. juni