Luk

EfB-træner før topbrag: Skal være koldblodige

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Esbjerg fB
1. Division Oprykningsspil (23/04)
Oddset 3,30 3,55 2,10
bet365 3,30 3,60 2,05

Esbjerg skal være koldblodige og arbejde hårdt i topbraget mod Silkeborg, også når det ikke går deres vej i kampen, siger cheftræner Olafur Kristjansson.

Esbjerg står lørdag eftermiddag over for Silkeborg i toppen af 1. division, hvor blot ét point adskiller de to hold inden opgøret.

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson spår en tæt kamp, og han vil se koldblodighed fra sine spillere i jagten på de tre point.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver jævnbyrdigt mellem to gode hold, hvor det endnu engang bliver små marginaler og modet til at opsøge dem, som kan være udslagsgivende, siger Kristjansson til klubbens hjemmeside.

- Rækken er tæt, og det kræver koldblodighed i de afgørende situationer, hvis man skal opnå tre point.

- Jeg har italesat overfor spillerne, at der givetvis kommer perioder i kampen, hvor tingene ikke går vores vej. Det er så her, man som spiller skal respektere de grundlæggende elementer i fodbold.

- At man har et ansvar for at være dedikeret til opgaven og arbejde hårdt i holdets tjeneste, som vi formåede i Fredericia i mandags, da det ikke fungerede, som vi ønskede, siger Olafur Kristjansson.

Kampen mellem Esbjerg og Silkeborg spilles lørdag klokken 14.00.


Af Sara Margren
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april