Luk

EfB-træner: Har fået fornyet tro på tingene

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,37 4,90 8,25
Oddset 1,37 5,00 8,65

Claus Nørgaard ser frem til søndagens lokalopgør mod SønderjyskE og tror på, at Esbjerg kan fortsætte pointhøsten fra de seneste kampe.

I søndagens tidlige kamp i 3F Superligaen tager Esbjerg imod SønderjyskE i et lokalopgør på Blue Water Arena.

Esbjerg har siden fyringen af John Lammers fået bedre styr på tingene, og midlertidig cheftræner Claus Nørgaard tror på, at de gode takter kan fortsætte.

- Resultaterne i de seneste kampe har givet fornyet tro på tingene, og selvtilliden har fået et hak i den rigtige retning, siger Nørgaard til Esbjergs hjemmeside.

- Vi går dog ikke rundt og tror, at træerne vokser ind i himlen, for vi er klar over, at ydmyghed og hårdt arbejde bliver essentielle faktorer igen på søndag. Når det er sagt, så glæder vi os helt vildt til at møde SønderjyskE, og vi vil gå benhårdt efter sejren.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver tæt søndag. Vi skal ud af starthullerne fra første minut og vise, hvem der er på hjemmebane, og så skal vi have overført de gode ting fra træningsbanen, jeg har set, til Blue Water Arena. 

- Lykkes vi med det, har vi grundlaget i orden for at tro på et godt resultat, velvidende at det ikke kommer af sig selv, siger Esbjerg-træneren.


Af Martin Schmidt

2 kommentarer

Snuppi 10:44          
Jeg forventer en sikker SE sejr
AMGC63S 19:58          
Ja, så tror jeg på en sikker EfB ;-)
Søndag 13. oktober