Luk

Effektive Ajax kvaste Wass og Valencia

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

Valencia - Ajax 0-3
Champions League gruppe H
8' 0-1 Hakim Ziyech
25' 0-1 Daniel Parejo
34' 0-2 Quincy Promes
67' 0-3 Donny van de Beek

Ajax vandt med 3-0, da klubben onsdag aften besøgte Valencia i Champions League. Hollænderne fører nu deres gruppe med tre point mere end forfølgerne.

Både Valencia og Ajax trak sig sejrrigt ud af første runde i Champions Leagues gruppe H, og det gik ud over henholdsvis Chelsea og Lille.

Onsdag aften skulle de to mandskaber så op imod hinanden, og der var altså gode muligheder for, at det ene af holdene kunne lægge afstand til gruppens øvrige mandskaber.

Hos Valencia var Daniel Wass med fra start, og hos Ajax var ingen danskere med fra start – de er nemlig alle blevet solgt på rekordtid.

Ajax kunne dog uden danskere. Allerede i ottende minut viste Hakim Ziyech, hvorfor store klubber holder godt øje med ham. I en ganske ufarlig situation tog han et kort træk ind i banen fra venstresiden, tog sigte og drejede bolden hele vejen op i hjørnet i modsatte side af målet.

Valencia fik efter 25 minutter en kæmpe mulighed for at bringe sig tilbage i kampen, da Dani Parejo skulle forsøge sig på straffespark, men den erfarne herre bankede den langt op på tribunen.

Det gav Ajax muligheden for at bringe sig yderligere foran. Donny van de Beek fik bolden ved baglinjen og sparkede den hårdt ind foran mål, hvor Quincy Promes sparkede den over stregen.

Valencia lagde sig dog ikke ned, og efter 47 minutter måtte Ajax-keeper Andre Onana diske op med en pragtredning for at holde Ferran Torres' projektil ude af målet.

Hvis der på dette tidspunkt var en smule spænding tilbage i kampen, så blev det ødelagt totalt efter 67 minutter.

Dusan Tadic leverede en fræk dybdeaflevering til Donny van de Beek, som fik masser af tid og scorede stensikkert til 3-0.

Spændingen var ude af kampen, og Ajax kørte sikkert 3-0-sejren hjem i garagen. Dermed har Ajax nu seks point, hvilket er tre mere end både Chelsea og Valencia.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Kongen af København 22:52          
Jesper Cillesen... er han altid så ringe eller var han bare mere Ajax spiller idag?? Godt nok ikke meget han gør ved alle 3 mål til Ajax!
Hajen 22:58          
Cillesen var virkeligt god mod Chelsea i deres sejr på Stamford Bridge. Andet kan jeg ikke sige :-)
Kongen af København 22:59          
OK. Det synes jeg virkelig ikke han var idag. Det må jeg sige!
Kirk MOT 23:03          
Valencia er godt nok svære at gøre sig kloge på
Jannik Finnerup 23:05          
Ajax ligner ikke et hold, der er blevet svækket! Tværtimod er det meget imponerende!
AdoDeLuxe 23:10          
Resultatet er dog lidt misvisende, Valencia spillede faktisk godt indtil målet til 3-0.
Rodrigo på stolpen 2 gange, maxi friløber, Ajax målmanden der laver klasse redninger osv.
Desuden ville det været en helt anden kamp havde Parejo scoret på straffe til 1-1

Skidt med 3 tabte point, men det bare op på hesten igen
The-Man 23:29          
90 MINUTEEEEN LAAANG! 3 mål var bare så klasse! Vi burde jo egentlig have vundet med 4-5 til sidst, simpelthen for vattet at se Valencia spillerne give sådan op, de gad jo ikke engang løbe efter bolden de sidste 20 minutter! Parejo tak for kaffe et straffe, scorer han på den er det en helt anden kamp, men Ajax var bare mere kyniske foran mål end Valencia. At Arsenal valgte at købe Pepe over Ziyech også endda til 700 mil er mig en gåde når de kunne have fået Ziyech for 200, manden er jo så vanvittig dygtig og sikke et skud på overliggeren! Onana har bare været fejlfri den her sæson i forhold til sidste sæson hvor han havde et par hjerneblødninger, men mon ikke det kommer på et tidspunkt, men sikke en kamp han står! Tadic er bare fænomenal i de små rum, men bliver måske en anelse for smart til tider. Dommeren kastede jo rundt med de gule kort og Valencia spillerne kastede sig rundt på græsset hver gang der bare kom en lille tackling.. 3-0 på Mestalla er nu ikke så dumt, nu kommer der 2 vigtige kampe mod Chelsea!
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober