Luk

Effektive Alaves overrumplede Real

| La Liga | 21 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Alaves 1-2
La Liga
5' 0-1 Lucas Pérez
49' 0-2 Joselu
86' 1-2 Casemiro

Alaves kendte deres besøgelsestid, da de lørdag aften vandt med 2-1 på udebane mod Real Madrid i La Liga.

Real Madrid skulle forsøge at vinde for første gang i tre kampe, da de lørdag aften tog imod Alaves i La Liga.

Alaves var før kampen ubesejret i fire opgør, hvor de seneste tre dog var endt med uafgjort. Gæsterne havde kun vundet to af de første ti kampe og tre point ville derfor lune gevaldigt.

Kun fem minutter inde i kampen tog Alaves første skridt mod netop det.

Nacho blokerede et hovedstød med sin overarm efter et hjørnespark, og så fik Alaves straffespark. Det skulle den tidligere Arsenal-mand Lucas Perez sparke, og han hamrede bolden i nettet med stor selvsikkerhed.

1-0 til Alaves efter kun fem minutter.

Real Madrid sad på størstedelen af boldbesiddelsen, men Alaves var bestemt ikke ufarlige af den grund.

Efter 25 minutter måtte Thibaut Courtois diske op med en god redning for at forhindre Lucas Perez i at blive dobbelt målscorer.

To minutter senere måtte Eden Hazard udgå med en skade. Belgieren blev erstattet af unge Rodrygo.

Fem minutter før pausen fik Toni Kroos en dobbeltchance i Alaves-feltet, men Fernando Pacheco reddede flot, og så kunne Alaves tage 1-0-føringen med til pause.

Endnu en god start for Alaves

Kort inde i anden halvleg blev det endnu bedre for gæsterne.

Courtois hvilede en smule meget i Real Madrids boldbesiddelse, og så fik den belgiske keeper spillet bolden direkte ud i fødderne på Joselu, der kunne lægge den ind i tomt mål. 2-0 til Alaves efter 49 minutters spil.

2-0-føringen betød, at Alaves stillede sig langt tilbage på banen for at forsvare, mens Real Madrid uhindret kunne trille bolden rundt i egen rækker.

Hjemmeholdet skulle dog fortsat passe på i omstillingerne, hvilket de blev advaret om efter 69 minutter, da fint samarbejde mellem Lucas Perez og Joselu endte med et fint forsøg mod Real Madrid-målet.

Efter 86 minutter fik Real Madrid reduceret.

Casemiro var klar i det lille felt, hvor han kunne skrabe en ripost ind over stregen, og så var der håb for hjemmeholdet.

Det lykkedes dog ikke for Real Madrid at få scoret yderligere, og derfor kunne Alaves rejse fra Madrid med en flot 2-1-sejr.

De tre point rykker Alaves op på niendepladsen i rækken, mens Real Madrid ligger nummer fire.


Af Jonas Nielsen

21 kommentarer

Sims91 22:58          
Elendigt. Det skal åbenbart være en rutsjebanetur af en sæson. Ikke at det er overraskende. Vi ser det overalt. Det er spørgsmålet, om de sædvanlige favoritter finder stabiliteten tids nok.
bruger 131264 23:00          
Ud, med Zidane. Der er ingen vision for fremtiden og da han var størst havde han historiens største fodboldspiller. Det er tid til en ny manager som har en klar vision for den den største klub i verden.
- Hala Madrid!!!
DanielChristoffersen90 23:02          
Hvad skal man efterhånden sige, amen altså. Ingen vilje eller gejst for at kæmpe for logoet. Og det ligner man har købt katten i sækken med Hazard, kan vitterligt næsten ikke forestille mig han skulle komme tilbage på højeste niveau, håber jeg tager fejl.
Slettet(012003201112) 23:03          
Zidane kan ikke være træner for Real M. ret meget længere.
JKTvede 23:03          
Man ved det er skidt, rigtigt skidt, når Lucas Vázquez er bedste mand.
Fuldt fortjent sejr til Alaves.
rema 23:06          
Hala betyder vist lokum på nogle sprog. Og det passer fint her lokum Madrid
cornholio 23:08          
Tja, sådan er fodbold lige for tiden, Real rammer den slet ikke, skaderne gør ondt og kampprogrammet er nådeløst. Sådan er det, og sådan ses det mange steder.. Det gælder om snarligt at finde noget korrekt mentalitet frem til de her "små kampe" ligesom det ses i CL, hvor der trods alt er lidt sammenhæng til tider..
Og desuden gælder det om ikke at træffe forhastede beslutninger. Zidane skal ikke ud, det skal slet ikke diskuteres.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar