LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Effektive Feyenoord holder snor i PSV og Ajax

| Æresdivisionen | 1 kommentar
Effektive Feyenoord holder snor i PSV og Ajax
Foto: Getty Images
Feyenoord holder snor i topholdene PSV Eindhoven og Ajax. Torsdag vandt klubben med hele 4-1 over VVV Venlo. En skadet Nicolai Jørgensen så til fra tribunen.

Nicolai Jørgensen var på grund af en skade ikke med, da Feyenoord torsdag aften var på en vigtig opgave hjemme på De Kuip.

Rotterdam-klubben var på jagt efter tre point mod VVV Venlo for at holde snor i Ajax og PSV Eindhoven, som ville være henholdsvis otte og ti point foran, hvis Feyenoord tabte torsdag aften.

Så galt gik det dog ikke. Efter 28 minutter bragte Feyenoord sig på rette spor, da Tonny Vilhena sparkede bolden i mål fra en spids position efter skidt Venlo-forsvarsspil.

Garvede Robin van Persie startede på banen, og han huggede Feyenoord på 2-0, da han klogt havde taget position i midten af feltet efter et hjørnespark. Det så nærmest ud, som om Van Persie vidste, at bolden ville ende hos ham, og med højrebenet bankede han bolden i nettet.

Sam Larsson ville også være med i festlighederne - så efter 55 minutter drev han bolden frem ad banen, tog et træk ind i banen og sparkede den ind ved nærmeste stolpe.

Venlo fik pyntet på resultatet efter 58 minutter, da Tino-Sven Susic fik et godt træf på bolden og udplacerede Feyenoord-keeper Justin Bijlow fra kanten af feltet.

Sam Larsson lukkede kampen fuldstændig, da han efter 75 minutter halvflugtede bolden mod mål, hvor Venlo-keeper Lars Unnerstall ikke kunne holde den, og så trillede den i mål.

Feyenoord vandt med 4-1, og dermed er der henholdsvis fem og syv point op til Ajax og PSV Eindhoven.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Kezman69 22:07          
Igen ser vi den stærke hjemmebane med et fantastisk publikum i ryggen. Venlo havde dog ikke meget at skyde med, men nu ligner Feyenoord som ventet en konkurrent til mestrene fra Eindhoven .
Tirsdag 23. april