Luk

Effektive Napoli fik skovlen under Liverpool

| Champions League | 115 kommentarer

Infoboks

Napoli - Liverpool 2-0
Champions League gruppe E
82' 1-0 Dries Mertens
90' 2-0 Fernando Llorente
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpool havde flest chancer, men Napoli slog mestrene med 2-0 efter to sene scoringer af Dries Mertens og Fernando Llorente. 

Liverpool tabte i sidste sæson 0-1 hos Napoli tidligt i Champions Leagues gruppespil uden at have et eneste skud inden for rammen, men siden gik det som bekendt englænderne bedre.

Tirsdag åbnede Liverpool sit titelforsvar med et gensyn med Napoli og San Paolo, og det var lige ved at åbne med en scoring til værterne.

Adrian leverede dog et par pragtredninger på Fabian Ruiz' forsøg, og på returbolden var Hirving Lozano offside.

Senere bød Sadio Mane ind med et hug efter en Napoli-fejl, men Alex Meret var vågen i Napolis bur.

Også Mohamed Salah og Roberto Firmino bød ind med gode muligheder før pausen, men Napoli slap med skrækken i en ganske underholdende, men målløs første halvleg.

Adrian reddede igen Liverpool i starten af anden halvleg, da Mario Rui trykkede af, og slagudvekslingen kunne dermed fortsætte med 0-0 på tavlen.

Efter 65 minutter forærede Kostas Manolas klodset en kæmpe chance til Salah, men Meret fik fingerspidserne på egypterens forsøg, og lidt senere klarede keeperen også et forsøg fra Mane fra tæt hold efter godt Liverpool-spil.

Napoli var presset tilbage, men efter 80 minutter kom de alligevel foran. Andrew Robertson kantede Jose Callejon i feltet efter dommerens mening, og fra pletten omsatte belgiske Dries Mertens forsøget til 1-0.

Liverpool forsøgte at svare igen, men i overtiden pressede Napoli gæsternes defensiv til et boldtab, og Virgil van Dijks tilbagepasning endte hos indskiftede Fernando Llorente, der fra tæt hold lukkede og slukkede til 2-0.

Napoli topper med gruppen sammen med Salzburg, mens Liverpool og Genk er uden point.


Af Mikael Blond

114 kommentarer

Ignorado 22:58          
Det bliver da fantastisk i næste sæson, når Felix Bruch går på pension :-)

OT: Fortjent at Napoli vinder, vi var ikke skarpe på dagen. Dog trist at de skal sættes i gang af et straffespark som ikke er der.
guldhammeren 22:58          
Rent HELD, og der var ikke skyggen af straffe.
Betjenten 22:59          
Jeg holder stadig fast i, at det var nemmere at acceptere den slags kendelser som straffesparket før der var VAR.

Den gang havde man en årsag til at overse hændelser og begå fejl som straffesparket i dag, og det manglende straffe mod Newcastle. Men nu er man jo bare i vildrede over hvordan sådan noget får lov at ske...
KC86 22:59          
Skandale, hvordan fanden er der straffe når han ikke rør ham? Ellers en virkelig dårlig indsats af Liverpools forsvar idag
jho 22:59          
Kraftedeme en pinlig 2. halvleg, som ikke kunne true et u13 hold! Dommeren falder for Callejons fald, og holdet falder fuldstændig fra hinanden!
Pinligt!!
haraltidret 22:59          
En fantastisk flot skalp til Napoli, at de er i stand til at hive en 2-0 sejr hjem, over et Liverpool hold der indtil videre i denne sæson har virket uovervindelige. Dog et tyndt straffe der fører til. 1-0 målet.
Den_neutrale 22:59          
Stort resultat for Napoli, svært at argumentere imod, den kunne være gået begge veje i dag.
Det er synd at første mål skal komme ved et dive, hvad skal man dog bruge VAR til?
Ellers en fed kamp, med høj intensitet. Langt hen ad vejen et Liverpool hold der viste kvalitet, men lige mangler den sidste skarphed i dag. Det er tydeligt en svær kamp for udeholdene, når de besøger Napoli.
Søndag 20. oktober