Luk

Effektive Rieks sendte to i mål bag Lindegaard

| Allsvenskan | 3 kommentarer

To mål af Søren Rieks grundlagde en 3-0-sejr til Malmö FF over Helsingborg, der havde tre danskere med fra start. Malmö ligger nu nummer to i Allsvenskan.

Der var masser af dansk blod på banen, da Malmö FF torsdag aften tog imod Helsingborg på Swedbank Stadion i den bedste svenske række, Allsvenskan.

Værterne havde Søren Rieks med fra start, mens Jonas Knudsen og Lasse Nielsen var på bænken.

Gæsterne fra Helsingborg havde hele tre danskere med fra start, da Anders Lindegaard startede mellem stængerne, og Tobias Mikkelsen og Anders Randrup også var med i startelleveren for Olof Mellbergs mandskab.

Det var dog hjemmeholdets dansker, der trak de store overskrifter.

Efter 13 minutter dukkede han op ved bagerste stolpe og sparkede bolden i netmaskerne, mens han igen i det 32. minut havde sidste fod - denne gang venstre - på bolden og fordoblede føringen til 2-0.

Syv minutter før pausen var Markus Rosenberg så manden i fokus, da han sparkede bolden forbi Anders Lindegaard og sørgede for en 3-0-føring.

Den føring kom gæsterne fra Helsingborg aldrig tilbage fra, og derfor stryger Malmö op på andenpladsen i Allsvenskan med en 3-0-sejr over den gæstende danskerklub.

Malmö FF ligger tre point efter førerholdet Djurgården med fem runder tilbage.

Andetsteds vandt Norrköping med 4-0 over AFC Eskilstuna. Den tidligere Vejle-spiller Rasmus Lauritsen var på banen for Norrköping i hele kampen.

 


Af Daniel Laursen
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober